четвъртък, май 23

Beko RCNA406E60LZXBRN – Класически Стил, Простор и Иновативни Технологии за Оптимално Съхранение на Храните

Хладилникът с фризер Beko RCNA406E60LZXBRN е един от най-новите модели на Beko, който съчетава класически дизайн с иновативни технологии за оптимално съхранение на вашите храни и напитки. Със своя обем от 362 литра и функции като NeoFrost, HarvestFresh и Everfresh+, този хладилник с фризер ще се погрижи за свежестта и качеството на вашите храни за по-дълго време.

Хладилник с фризер Beko RCNA406E60LZXBRN, 362 л, Поставка за бутилки, Display Touch control, NeoFrost, HarvestFresh, Everfresh+, Клас C, H 203 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Стил и дизайн: Beko RCNA406E60LZXBRN се отличава с класически стил и изчистен дизайн, който се вписва перфектно във всяка съвременна кухня. Тъмният иноксов цвят придава елегантност и стил на уреда, а височината от 203 см го прави достатъчно вместителен за нуждите на цялото семейство.

Оптимално съхранение с NeoFrost технология: Beko RCNA406E60LZXBRN е оборудван със системата NeoFrost, която осигурява независимо охлаждане на хладилното и фризерното отделение. Това предотвратява преминаването на миризми и влага между двете отделения и гарантира по-дълготрайна свежест на вашите храни.

Запазване на свежестта с HarvestFresh: HarvestFresh функцията в този хладилник създава оптимални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, което помага да се запазят витамините и хранителните вещества в тях. Така можете да се насладите на свежи и хрупкави продукти, които придават вкус и аромат на вашите ястия.

Еверфреш+ за продължителна свежест: Този модел на Beko разполага с технологията Everfresh+, която създава идеална микроклиматична среда в отделението за плодове и зеленчуци. Това помага да се запази оптималната влажност и свежест на продуктите ви за по-дълго време, което е от голямо значение за здравословния ви начин на хранене.

Удобство с Display Touch Control: Beko RCNA406E60LZXBRN разполага с дисплей с Touch Control, който ви позволява лесно да регулирате настройките на хладилника. Само с едно докосване можете да регулирате температурата, да активирате различните функции и да следите работата на уреда, като по този начин получавате максимален контрол и удобство.

Заключение: Хладилникът с фризер Beko RCNA406E60LZXBRN предлага съчетание от стил, функционалност и иновации, които го правят идеалният избор за вашата кухня. С неговата висока вместимост, напреднали технологии и елегантен дизайн, този модел ще се погрижи за свежестта и качеството на вашите храни и напитки за по-дълго време. Насладете се на комфорта и удовлетворението от съхранението на вашите продукти с Beko RCNA406E60LZXBRN!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply