понеделник, юни 24

Beko RCNA406E61ZXBHN – Стилен, Просторен и Технологично Актуален Хладилник с Фризер

Beko RCNA406E61ZXBHN е съвременен хладилник с фризер, който предлага комбинация от стил, простор и иновативни технологии. Със своя обем от 362 литра и множество функции като NeoFrost Dual Cooling, Дисплей със сензорен контрол, Поставка за бутилки, Everfresh+ и HarvestFresh, този модел е създаден, за да отговори на нуждите на домакинствата, които ценят свежестта и качеството на съхранените храни.

Хладилник с фризер Beko RCNA406E61ZXBHN, 362 л, NeoFrost Dual Cooling, Дисплей със сензорен контрол, Поставка за бутилки, Everfresh+, HarvestFresh, Компресор ProSmart Inverter, H 203 см, Клас C, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Просторен и удобен интериор: С Beko RCNA406E61ZXBHN никога няма да имате проблем с липсата на място за вашите храни. С обем от 362 литра, този хладилник с фризер предоставя достатъчно пространство за съхранение на всички вашите продукти. Интериорът е разделен на хладилно и фризерно отделение, което ви позволява да организирате храните си удобно и лесно.

NeoFrost Dual Cooling за по-дълга свежест: Системата NeoFrost Dual Cooling осигурява независимо охлаждане на хладилното и фризерното отделение, което предотвратява прехвърлянето на миризми и запазва свежестта на храните. Така вашите плодове, зеленчуци и месо ще останат свежи и вкусни за по-дълго време.

Дисплей със сензорен контрол за удобство и лесна настройка: Beko RCNA406E61ZXBHN е оборудван с модерен дисплей със сензорен контрол, който ви позволява да лесно регулирате настройките на хладилника. Можете бързо да промените температурите или да активирате специалните функции, без да отваряте вратите на уреда.

Поставка за бутилки за удобно съхранение на напитки: С Beko RCNA406E61ZXBHN можете да съхранявате бутилки вертикално, благодарение на специалната поставка за бутилки. Това не само спестява пространство, но и ви позволява да имате бърз достъп до вашите любими напитки.

Everfresh+ за по-дълготрайна свежест на плодовете и зеленчуците: Everfresh+ технологията във влажно отделение създава оптимални условия за съхранение на плодовете и зеленчуците. Това ги предпазва от обезвлажняване и запазва свежестта им за по-дълго време.

HarvestFresh за запазване на свежестта на храните: HarvestFresh е уникална функция, която имитира естествените условия на деня и нощта, за да запази свежестта на вашите храни. Тази технология запазва витамините и хранителните вещества, като същевременно предотвратява нежеланите процеси на разстройство на храните.

Енергоефективен и устойчив компресор ProSmart Inverter: Beko RCNA406E61ZXBHN е оборудван с компресор ProSmart Inverter, който осигурява по-ефективно и стабилно охлаждане, намалявайки консумацията на енергия и шума. Този компресор е изключително устойчив и има 10-годишна гаранция, което ви дава увереност в неговата дълготрайна работа.

Клас C енергийна ефективност за икономия на електроенергия: Хладилникът с фризер Beko RCNA406E61ZXBHN е с енергиен клас C, който гарантира ниска консумация на електроенергия. Това не само ви позволява да намалите разходите си за енергия, но и прави уреда по-благоприятен за околната среда.

Заключение: Beko RCNA406E61ZXBHN е съвременен хладилник с фризер, който съчетава ефективност, удобство и стил. С множество иновативни функции като NeoFrost Dual Cooling, Дисплей със сензорен контрол, Поставка за бутилки, Everfresh+ и HarvestFresh, този модел отговаря на нуждите на съвременния домакин. Съхранявайте вашите храни свежи, организирайте ги удобно и намалете разходите си за енергия с Beko RCNA406E61ZXBHN. Този стилен и функционален хладилник с фризер ще бъде перфектното допълнение към вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply