четвъртък, юни 13

Достъпен лаптоп с чудесни характеристики ASUS X515MA-BR003

ASUS X515MA-BR003 e чудесен лаптоп, който Ви дава достъп до добра функционалност на наистина разумна цена.

ASUS X515MA-BR003 е подходящ за хора, които обичат да работят с лаптопа си не само вкъщи, но и навън. Компактните размери го правят лесен за пренос.

Със своите едва 1.8 кг и размери:  360.2 x 19.9 – 19.9 x 234.9 мм, лаптопът е способен да се побере във всяка една чанта или раница. Двуклетъчната батерия с 37Wh е способна да издържи значителен период от време в режим на автономия.

ASUS X515MA-BR003

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на лаптопа е един от най-добрите в този ценови диапазон. Сребристият класически цвят, заедно с клавиатурата, правят лаптопа да изглежда по-скъп отколкото всъщност е. Рамката на дисплея е тънка, което предоставя цели 15.6 инча.

Мониторът е с резолюция 1366 х 768 и технология на диспея LCD LED. Anti-Glare покритие и яркост от 200 нити позволяват на лаптопа да пречи на ненужните проблясъци и да има възможност за използване дори при ярка слънчева светлина.

За производителността на лаптопа се грижи двуядрен процесор Intel Celeron N4020 с Gemini Lake Refresh архитектура. Към него има и вградена видео карта – Intel UHD Graphis. Както сами виждате лаптопът е подходящ за хора, които предимно работят на него. Той е достатъчно добър, за да подкарате филми или да сърфирате в любимите си сайтове. С гейминга, обаче нещата стоят по друг начин.

Капацитетът на рам паметта на ASUS X515MA-BR003 е 4 GB DDR4. Напълно достатъчна за такъв тип лаптоп, тя позволява и напълно задоволява всички дейности, които ще извършвате в ежедневната си работа.

ASUS X515MA-BR003

За съхранението се грижи хард диск с големина 1 TB. Свързаността на лаптопа също е на ниво:  2 х USB, 1 x HDMI, 1 x Audio Out/Микрофон, 1 x USB Type C, 1 x USB Type A, както и Micro SD. В горната част на рамката на монитора има и вградена VGA камера.

Това е едно чудесно предложение за всички, които ценят качествените продукти на разумна цена. ASUS X515MA-BR003 е перфектен за хора, които използват своя компютър само и единствено за работа. А съотношението цена/качество превръща тази машина в лидер на пазара.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply