четвъртък, май 23

Смарт управление на робот-прахосмукачка ROWENTA RR7245WH

ROWENTA RR7245WH е робот прахосмукачка с богата функционалност и възможност за управление през смарт устройството.

ROWENTA RR7245WH разполага с Wi-Fi свързаност. На своето смарт устройство може да изтеглите приложението Rowenta Robots, което е годно както за андроид така и за потребители на iOS. Приложението е изключително удобно, защото може да следите работата на прахосмукачката в реално време.

ROWENTA RR7245WH

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За по-голямо удобство с приложението може да задавате работата на прахосмукачката, дори когато не сте в дома си. Чрез приложението да контролирате режима на почистване, както и интервала от време в който тя да работи. С приложението ще получавате и известия за това дали прахосмукачката има нужда от някаква поддръжка.

За всички хора с прахови алергии, ROWENTA RR7245WH разполага с Explorer ALLERGY. Специален филтър има висока производителност, като позволява праховите частици да бъдат аспирирани до 99,9%.

Както и останалите модели на Rowenta, така и този разполага с подобрена навигационна система. Инфрачервени сензори помагат на робота да предотвратява удари или нежелани падания от стълби.

Прахосмукачката разполага с 3 режима на работа:

  • автоматична – с нея роботът избягва препятствия, чрез подробна навигация;
  • авто ексрпес – автоматична навигация с режим на работа 30 минути;
  • edge – перфектно почистване край ъгли и первази.

ROWENTA RR7245WH

ROWENTA RR7245WH разполага с капацитет на резервоара 0.25 литра. Нивото му на шум е 65 dB и е подходящ за ползване и през нощта. Най-големият му плюс, обаче е огромната батерия с автономия на акумулатора от цели 150 минути. 

С режим на почистване над два часа и половина, прахосмукачката е способна да се справи с целия Ви апартамент, без да се налага повторно зареждане на батерията. Колелата на прахосмукачката са достатъчно големи, за да преодолее килими, а сензорите й за удар предотвратяват нежелани такива.

Прахосмукачката е изключително одобна за потребители, които са свикнали да управляват своите устройства дистанционно. Приложението е подходящо за хората, които искат да получат качествено почистване, без дори да са в дома си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply