петък, юни 14

Пералня с енергиен клас А+++ – BEKO WUE 6512 XWST

BEKO WUE 6512 XWST e пералня с богата функционалност (15 програми), висока енергийна ефективност и разумна цена.

BEKO WUE 6512 XWST е пералня, която предоставя възможност на потребителя да избира между 15 броя програми. По този начин тя се грижи не само за чистотата, но и за качеството на тъканите. Така в зависимост от вида на дрехата – бельо, анцуг или пък кърпа, потребителят избира различна функционалност.

За хората, които ценят времето си на максимум, производителят е предвидил и програма за ускорено изпиране. Така за по-малко от час получавате напълно чиста дреха. Със своите 1000 оборота в минута, пералнята измива чудесно и най-трудните петна.

BEKO WUE 6512 XWST

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Всъщност със своите 6 кг капацитет, пералнята може да побере цялото пране на едно домакиснтво. С програмата за изпиране за смесено пране, може да получите най-добро измиване, без да се налага досадното разделяне по цвят или материя.

BEKO WUE 6512 XWST е една от най-икономичните перални на пазара. Годишната енергийна консумация на този уред е едва 152 kWh и среден годишен разход на вода 8799 литра – при това ако използвате пералнята редовно. Това отрежда на уреда енергиен клас А+++. 

За хората, обичат да почиват, докато пералнята работи, производителят се е погрижил с изключително ниски нива на шум. При нормален режим на работа пералнята изважда едва 60 dB, а при центрофугиране нивото на шум достига до скромните 72 dB.

BEKO WUE 6512 XWST е с предно зареждане и може да бъде поставена във всяка една стая, стига да разполагате с нужните изходи. Размерите й са напълно стандартни: дълбичина – 44 см, ширина – 60 см и височина от 84 см.

BEKO WUE 6512 XWST

Управлението става посредством разположен в горната й част контролер. От дисплея до него може да наблюдавате програмата, която използвате и оставащото време за изпиране. За по-голяма сигурност процесът на работа е подсигурен със заключване против деца.

Тази пералня е едно прекрасно допълнение към всяко домакинство. Особено за тези, които имат малки деца или домашни любимци. Пералнята изпира перфектно всякакви видове тъкани, а трайните наслоявания по дрехите изчезват само с едно изпиране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply