четвъртък, юни 13

Arctic APL71224XLAB: Компактна пералня с мощни функции за перфектни резултати

Arctic APL71224XLAB е пералня, която се отличава със своя компактен размер и впечатляващи функции. С капацитет от 7 кг и въртящ се барабан със скорост от 1200 оборота в минута, тази пералня е идеална за малки домакинства и ограничени пространства. С клас D на енергийна ефективност, тя предлага икономия на енергия, без да компрометира качеството на прането. Освен това, Arctic APL71224XLAB разполага с функции като ExtraSteam, Silent Inverter Motor, Add-In, Eco Dose и XL Door, които гарантират перфектно чисти и свежи дрехи.

Мощно парене с ExtraSteam: Една от ключовите характеристики на Arctic APL71224XLAB е функцията ExtraSteam. С помощта на пара, тази пералня прониква дълбоко в тъканите на дрехите и премахва дори най-упоритите петна и миризми. Парата не само гарантира по-добро почистване, но и освежава дрехите, като им придава приятен аромат. Резултатът е перфектно чисти и свежи дрехи, готови да бъдат носени отново.

Тиха и ефективна работа с Silent Inverter Motor: Arctic APL71224XLAB е оборудвана със Silent Inverter Motor, който осигурява тиха и ефективна работа. Този мотор не само намалява нивото на шума при перене, но и осигурява по-голяма издръжливост и надеждност. Можете да се насладите на спокойствие и комфорт, докато пералнята ви се грижи за перфектното почистване на дрехите.

Пералня Slim Arctic APL71224XLAB, 7 кг, 1200 об/мин, Клас D, ExtraSteam, Мотор Silent Inverter, Add-In, Eco Dose, XL Door, Антрацит

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Добавяне на дрехи по време на цикъла с Add-In функцията: Една от удобните функции на Arctic APL71224XLAB е Add-In, която ви позволява да добавите дрехи дори след стартиране на цикъла на пране. Това ви осигурява гъвкавост и възможност да коригирате своето пране в случай на пропуски или забравени дрехи. Просто натиснете бутона Add-In, влезте в пералнята и добавете желаните дрехи. Пералнята ще продължи с цикъла без прекъсване.

Еко дозиране за по-голяма икономия: Arctic APL71224XLAB също така разполага с функцията Eco Dose, която ви позволява да дозирате перилния препарат правилно и спестявате на разходите за перилни препарати. С помощта на сензори и автоматични настройки, пералнята оптимизира количество на препарата въз основа на теглото на прането и степента на замърсяване. Това не само е икономично, но и придава по-голяма точност и ефективност на прането.

Голяма врата за по-лесно зареждане: XL Door на Arctic APL71224XLAB предлага голяма отваряема врата, което улеснява зареждането и изваждането на дрехи. Това е особено полезно при поставяне и изваждане на по-големи предмети като одеяла и завивки. С по-голямата врата можете лесно да зареждате и изваждате дрехи, без да се налага да се протягате или усиливате.

Заключение: Arctic APL71224XLAB е пералня с компактен размер, която предлага мощни функции за перфектно почистване на дрехите. С ExtraSteam технологията, Silent Inverter Motor, Add-In функцията, Eco Dose и XL Door, тази пералня е идеалният избор за малки домакинства и ограничени пространства. Независимо дали имате нужда от почистване на ежедневни дрехи или специални предмети, Arctic APL71224XLAB е надежден помощник, който ще ви осигури перфектни резултати и удобство в ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply