четвъртък, май 23

Arctic APLWD851262WST: Всеобхватна пералня със сушилня за перфектни резултати

Arctic APLWD851262WST е пералня със сушилня, която ви предоставя всичко необходимо за безупречно пране и сушене на дрехи. С капацитет за пране от 8 кг и сушене от 5 кг, тази пералня е идеалното решение за семейства със зает животен стил. С безшумен инверторен мотор, HomeWhiz функция и Extrasteam технология, Arctic APLWD851262WST се отличава със своите функции и производителност.

Безшумен инверторен мотор за тиха работа: Arctic APLWD851262WST е оборудвана с безшумен инверторен мотор, който осигурява тиха и плавна работа. Сега може да перете и сушите дрехите си дори през нощта, без да се притеснявате за шума. Безшумен инверторен мотор ви позволява да се наслаждавате на спокойствие и комфорт, докато пералнята ви се грижи за прането и сушенето.

HomeWhiz функция за удобство и контрол: С Arctic APLWD851262WST можете да се възползвате от функцията HomeWhiz, която ви дава възможността да контролирате пералнята и сушилнята дистанционно чрез мобилното си устройство. С помощта на HomeWhiz приложението можете да стартирате, спрете или контролирате процесите на пране и сушене от всяко място в дома си. Това ви осигурява гъвкавост и удобство, особено когато сте заети с други задачи.

Пералня със сушилня Arctic APLWD851262WST, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1200 об/мин, Безшумен инверторен мотор, HomeWhiz, Extrasteam, Клас C, 60 см, Бяла

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Extrasteam технология за по-добро почистване: Arctic APLWD851262WST разполага с Extrasteam технология, която ви дава възможността да добавите пара по време на цикъла на пране. Парата прониква в тъканите на дрехите и помага за отстраняване на трудни петна и замърсявания. Резултатът е по-чисти и свежи дрехи с перфектни резултати.

Компактен дизайн и удобство: Със своите компактни размери от 60 см, Arctic се вписва идеално във всяка баня или кухня. Тя предлага функции на пералня и сушилня, което ви осигурява по-голяма удобност и икономия на пространство. Независимо дали имате ограничено пространство или просто търсите удобство на едно място, тази пералня със сушилня е идеалният избор.

Заключение: Arctic APLWD851262WST е пералня със сушилня, която предлага всички необходими функции за перфектно пране и сушене на дрехи. Благодарение на безшумен инверторен мотор, HomeWhiz функцията и Extrasteam технологията, тя ви дава контрол, удобство и отлични резултати. С компактния си дизайн и многофункционалността си, Arctic APLWD851262WST е отлично решение за всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply