сряда, май 29

Arctic APL71224XLW3: Стилна и функционална пералня за безупречно почистване

Arctic APL71224XLW3 е модерна и компактна пералня, която се отличава със своите впечатляващи функции и стилен дизайн. С капацитет от 7 кг и въртящ се барабан със скорост от 1200 оборота в минута, тази пералня е идеална за малки домакинства и ограничени пространства. С клас D на енергийна ефективност, тя предлага икономично почистване без да компрометира качеството на резултатите. Arctic APL71224XLW3 разполага с функции като LED дисплей, ExtraSteam, Silent Inverter Motor и Add-In, които гарантират безупречно чисти и свежи дрехи.

Ясна визуализация с LED дисплей: Една от ключовите характеристики на Arctic APL71224XLW3 е яркият и интуитивен LED дисплей. Този дисплей ви позволява да лесно изберете желания програмен режим, да контролирате времето за пране и да следите напредъка на цикъла. С ясната визуализация и лесната навигация, можете бързо и удобно да пералнята се грижи за перфектното пране на вашите дрехи.

Мощно почистване с ExtraSteam: Arctic APL71224XLW3 е оборудвана с функцията ExtraSteam, която добавя мощно парене към процеса на пране. Парата прониква в дълбочина в тъканите на дрехите и премахва дори най-упоритите петна и миризми. Това осигурява по-добро почистване и освежаване на дрехите, като резултатът е перфектно чисти и свежи дрехи, готови за носене.

Пералня Slim Arctic APL71224XLW3, 7 кг, 1200 об/мин, Клас D, LED дисплей, ExtraSteaм, Silent Inverter Motor, Add-In, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Тиха и ефективна работа с Silent Inverter Motor: Arctic APL71224XLW3 разполага с тих и ефективен Silent Inverter Motor. Този мотор не само гарантира ниско ниво на шум при работа, но и осигурява по-голяма издръжливост и надеждност. Без шумни вибрации и трептене, можете да се наслаждавате на спокойствие и комфорт по време на пране.

Добавяне на дрехи с Add-In функцията: Ако сте забравили да добавите дрехи в пералнята, докато цикълът е вече стартиран, Arctic APL71224XLW3 ви предоставя удобството на Add-In функцията. Просто натиснете бутона и добавете желаните дрехи. Пералнята ще възстанови цикъла и ще продължи с почистването без прекъсване. Така можете да се уверите, че нито една дреха няма да бъде пропусната.

Екологосъобразност и икономичност: С клас D на енергийна ефективност, Arctic APL71224XLW3 е икономичен избор, който помага да намалите разходите си за енергия. Тя е създадена да намали консумацията на електроенергия и вода, без да жертва качеството на почистване. Това не само ви помага да спестите пари, но и има положителен принос към опазването на околната среда.

Заключение: Arctic APL71224XLW3 е стилна и функционална пералня, която ви предлага безупречно почистване и удобство. С LED дисплей, ExtraSteam, Silent Inverter Motor и Add-In функция, тази пералня е готова да задоволи вашите нужди за почистване на дрехи. Независимо дали сте семейство, което има нужда от ежедневно пране, или самостоятелно живеещи, които се нуждаят от компактно решение, Arctic APL71224XLW3 ще се справи с всяко предизвикателство. Насладете се на перфектно чисти дрехи и удобство в ежедневието си с тази надеждна пералня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply