неделя, декември 3

Цена на Хладилник и технически спецификации на DAEWOO RN-308RDQM

Daewoo RN-308RDQM е идеалният избор, ако искате голям хладилник, оборудван с най-новите технологии на много добра цена.

Дизайнът на Daewoo RN-308RDQM е много атрактивен, който се откроява със своя сребърен цвят, който ви дава усещането за новост и елегантност, като се вписва перфектно във всеки ъгъл на вашия дом. Контролният панел с класическо управление, с електронно управление, е разположен вътре в хладилника и наблюдава две температурни зони. Контролните елементи на уреда съдържат: Функция за супер замразяване, Функция за супер охлаждане, Индикатор за предупреждение за секцията на фризера; Предупредителният сигнал на вратата е отворен. За максимална функционалност и в зависимост от вашите предпочитания уредът е проектиран да поставя хладилника отгоре, а фризера отдолу. С охлаждащата система Daewoo No Frost, тя охлажда равномерно цялото отделение на хладилника и фризера, поддържайки оптималното ниво на влажност в хладилната зона, освен това ще се отърве от размразяването на фризера.

Daewoo RN-308RDQM

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Daewoo RN-308RDQM със системата Dual Cooling / Multi Air Flow създава благоприятна среда за съхранение на прясна храна в хладилника. Процесорът въз основа на данните, предоставени от сензора на уреда, контролира работата на компресора и независимия вентилатор, което означава, че след отваряне на вратата хладилникът се връща на правилната температура, дори 5 пъти по-бързо от конвенционалния хладилник.
Системата Active Dual Cooling осигурява 20% по-бързо охлаждане, удвоявайки времето за съхранение на храната и поддържайки идеалните условия на влажност. В същото време предотвратява смесването на миризми между двете отделения на хладилника, охладителя и фризера, като по този начин гарантира свежестта на храната. Охлаждането се постига чрез вентилирани въздушни потоци, които действат независимо в 2 отделения. Това помага за равномерното разпределение на температурата, влажността и бързото възстановяване на вътрешната температура след отваряне на вратата.

Хладилник Daewoo RN-308RDQM с напълно автоматично размразяване е изграден така, че водата, получена от зоната за охлаждане и замразяване след размразяване, да се събира на специално място отдолу, откъдето се оттича извън хладилното пространство, в тава над компресора. Оттук водата се изпарява, подпомогната от топлината, отделяна от компресора по време на работа. Рафтовете за съхранение на храна са 3 на брой от стъкло, което се почиства лесно и има много добра устойчивост на големи тежести. Можете да поставите тежки продукти, до 25 кг, на всеки рафт. Голямо предимство на този модел е, че положението на рафтовете може да се регулира според нуждите в 2 стъпки на всеки рафт с максимум няколко сантиметра.
Това е полезно, защото често се случва това разстояние да е с няколко милиметра по-ниско от стандартната височина на търговските съдове или буркани. В долната част на хладилника е запечатаното отделение за съхранение на зеленчуци и плодове на Farmer’s Case, което ги поддържа свежи дълго време и с непроменени вкусове като деня, в който са били брани. Вратата на хладилника с вградена хоризонтална дръжка е снабдена с 3 фиксирани подпори за специализирано отделение като: В първия държач за яйца, вторият специализиран рафт за съхранение на хладилни пакети. Третият Jumbo Pocket рафт, специализиран за съхранение на стъклени продукти или други продукти с голям капацитет. Освен това уредът е разположен на вратата на хладилника и осветен дозатор за питейна вода. Резервоарът за питейна вода се намира вътре в хладилника на вратата и има капацитет за съхранение от 1,8 литра.
Фризерното тяло с реверсивна врата с отвор вдясно и вградена хоризонтална дръжка е разположено в долната част на хладилника с 3 пластмасови отделения за чекмеджета, запечатани едно от друго.
Отделението Big Box в долната част на фризера с височина на рафта 29 см е предназначено за съхранение на големи замразени храни.

Daewoo RN-308RDQM

Останалите 2 отделения за фризер предлагат множество опции за замразяване, включително бързо замразяване и тава за лед. Стъклените рафтове и чекмеджета са подвижни, за да получите допълнително място във фризера. Силата на замразяване на уреда е 5 кг месо или други продукти за 24 часа.
Това устройство е снабдено с антибактериално уплътнение, което има ролята да предотвратява образуването на мухъл и проникването на бактерии вътре, поддържайки свежестта на храната за по-дълъг период. За да регулира температурата, Daewoo има електронен термостат вътре в хладилника, полезен и лесен за работа. Този модел е проектиран да работи нормално и без да губи енергия в горещия сезон в пространство с околна температура с климатичен клас: SN – T е проектиран да работи икономично в температурния диапазон без претоварване от + 10 ° C през зимен режим до + 43 ° C в летен режим.
Това е много важен аспект при закупуването на такова устройство и особено при избора на местоположението му в дома, за предпочитане е да се избягват топли помещения, като кухнята.

Daewoo RN-308RDQM с много добра степен на изолация има автономността да издържи без електричество в продължение на 18 часа без разграждане на храната. Независимите температурни настройки ви позволяват независимо да регулирате температурите в хладилника и фризера, ако е необходимо. Хладилникът предлага диапазон между 2 ° C и 7 ° C, докато температурата във фризера може да варира между -10 ° C и -21 ° C. От страна на функциите и технологиите Daewoo има: Предупредителен сигнал за повишаване на температурата във фризера след спиране на тока.
Системата Active Dual Cooling осигурява 20% по-бързо охлаждане, удвоявайки времето за съхранение на храната и поддържайки идеалните условия на влажност. В същото време предотвратява смесването на миризми между двете отделения на хладилника, охладителя и фризера, като по този начин гарантира свежестта на храната. Охлаждането се постига чрез вентилирани въздушни потоци, които действат независимо в 2 отделения. Това помага за равномерното разпределение на температурата, влажността и бързото възстановяване на вътрешната температура след отваряне на вратата.
С функцията Super Cooling прясно закупената храна се охлажда по-бързо. В същото време Daewoo предотвратява нагряването на храна, която вече е в хладилника.
Температурата се намалява с натискане на бутон до най-ниското ниво от 2 ° C.
За да предотврати ненужната консумация на енергия, функцията автоматично се превключва обратно след около 6 часа. С функцията Супер замразяване Daewoo защитава замразените храни, предотвратявайки размразяването им, когато добавяме нови храни към фризера, като новите храни се замразяват по-бързо.
Daewoo с функция за автоматично замразяване се връща към нормална работа веднага щом се достигне необходимата температура. Това предотвратява загубата на енергия. Устройството има и антибактериална защита, при която дръжките на вратите са покрити с антибактериален защитен слой, който осигурява повишено ниво на хигиена. Освен това уредът има филтър с активен въглен, който активно неутрализира миризмите вътре в хладилника и филтрира бактериите.

Daewoo RN-308RDQM

От енергийна гледна точка Daewoo се откроява с ниското си потребление на енергия от 285 kWh / годишно, като е част от класа на потребление A +. Това се дължи и на компресора с интелигентна инверторна функция с уникални изолационни технологии, което прави всичко възможно за намаляване на консумацията на енергия. Технологията Daewoo Inverter включва промяна на скоростта и капацитета на 5-степенния компресор на хладилния уред според определени параметри. По този начин, когато стартира устройството, процесорът управлява компресора до максимална скорост и капацитет, за да достигне бързо желаната температура. След като тази температура бъде достигната, процесорът заповядва на компресора да намали скоростта си и по този начин капацитета си до минимални стойности, като гарантира, че зададената температура се поддържа. Този модел е оборудван с инверторна технология с балансиране на цикъла и е много тих, с много ниско ниво на шум от 45 dB. Общият нетен обем на този хладилник е 305 литра, от които 221 литра принадлежат на хладилника, а останалите 84 литра на фризера.
Устройството има следните размери: (В x Ш x В) см) 187 X 59,5 X 65 и тегло 67 Kg.

Препоръка:

Това е идеалният избор, ако искате високопроизводителен хладилник, който отговаря на всички ваши ежедневни нужди на много ниска цена: Проверете ценовата оферта
Също така тези дни можете да го намерите с отстъпка в най-големия онлайн магазин, като отстъпката е валидна само за онлайн поръчки: Вижте новата актуализирана цена
Получавате 5-годишна гаранция без допълнителни разходи, а доставката е безплатна, ако я поръчате от тук

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply