сряда, март 29

Телевизор подходящ за всеки джоб – TESLA 43S605BFS

TESLA 43S605BFS е чудесен бюджетен телевизор, който съдържа в себе си изключително добри характеристики, Android операционна система, безична свързаност и красива картина.

TESLA 43S605BFS е телевизор с операционна система базирана на Android. Операционната система работи изключително добре, като потребителят има достъп до неограничен брой приложения. Въпреки това в него са интегрирани Netflix, Prime Video и YouTube. С Google Play Store, може да достъпите до всички приложения, от които имате нужда, включително социални мрежи, стрийминг или игри.

TESLA 43S605BFS

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Благодарение на оптимизацията с Google, може да управлявате телевизора с гласови компанди. Google Home предлага свързаност и възможност за навигиране на телевизора бързо и лесно. Благодарение на Bluetooth възможността, може да свържете телевизора със слушалките си, а с телефона може да управлявате любимите си песни.

Осем ядрен процесор се грижи за скоростта и бързото опресняване на картината. По този начин, освен за сърфиране в интернет, телевизорът става изключително удобен и за свързване с видео конзоли. Като говорим за свързаност, TESLA 43S605BFS разполага със следните портове:

  • 2 x HDMI;
  • 1 x S/PDIF;
  • CI+ slot;
  • 2 x USB;
  • 1 x AV;
  • 1 x RF.

Телевизорът разполага със система за озвучение Dolby Virtual Surround. Благодарение на нея звукът заобикаля зрителите, създавайки невероятно преживяване наподобяващо кино салон. Висококачественият екран с размер от 43 инча предоставя картина на невероятно високо ниво. С LED технологията мъртвите пиксели са в миналото, а картината може да бъде наблюдаване дори от стеснен ъгъл.

TESLA 43S605BFS

Освен всичко останало, телевизорът разполага със защита за деца. Така вие може да ограничите част от съдържанието, за да стане недостъпно за определени членове на домакинството.

Този телевизор е изключително добро бюджетно предложение. С цена около 500 лв, това е един от най-добрите телевизори в този ценови диапазон. Той ви предоставя абсолютно всички функционалности, които предлагат и по-скъпите предложения. Отгоре на всичко разполага и с 8 GB място за съхранение, като по този начин може да зарадвате гостите си със снимки или любими видео клипове директно от флаш памет.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply