четвъртък, юни 13

Allview 50ePlay7100-U – с управление чрез гласови команди

Телевизор Allview 50ePlay7100-U е продукт създаден от Румънската компания Allview, със седалище гр. Брашов. Интересът на компанията към цифровите технология, довежда до създаването и въвеждането в експлоатация на първите телевизори с две SIM карти, още през 2008г. Днес откритията на този технологичен гигант достигнаха до България, чрез неустоимото предложението на телевизор Allview 50ePlay7100-U.

Allview 50ePlay7100-U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Какво прави този телевизор уникален, спрямо останалите предложения на пазара?

Телевизор Allview 50ePlay7100-U несъмнено може да подобри потребителското изживяване чрез своята функция за Гласов контрол TOUCHLES. С нея ще можете да включите/изключите телевизора, да смените каналите, да регулирате силата на звука или да изберете желаното съдържание – само чрез гласови команди. Бъдете Smart и превърнете и дома си в автоматизиран и съвременен, като свържете различни цифрови устройства към Allview 50ePlay7100-U и им придадете и на тях функцията за Гласов контрол. Огледайте се наоколо – това е бъдещето, така че – не чакайте, а скочете в неговите ритми още днес!

Този модел телевизор използва високоефективния и мощен процесор Cortex A53 Quad Core, с четири ядра,  всяко със система L1 памет и един споделен L2 кеш. Разработен е също така да работи с не безизвестната операционна система Android. Тя Ви дава възможността да осъществявате Mirroring (дублиран) контакт с други Android устройства, като например телефона или таблета Ви. Ще можете лесно да прехвърляте съдържания от малкия към големия екран и да ги споделяте с всички в стаята. Забавлявайте приятелите си с най-смешните клипове, които сте открили в някоя социална мрежа или им покажете колекцията си от снимки от последната лятна ваканция. Освен всичко изброено – Android Ви дава и свободен и неограничен достъп до приложенията YouTube, Netflix, Amazon Prime и Google TV.

Нека Ви разкажем и за картината на Телевизор Allview 50ePlay7100-U … макар, че е трудно цялата информация да бъде събрана само в един материал, но накратко – Allview 50ePlay7100-U представя изображенията с мощна 4К резолюция от 3840 х 2160 пиксела по хоризонтала и вертикала на своя екран. Използва HDR технологиите: HDR 10+, HLG и Dolby Vision, в комбинация с функциите:

  • Dynamic contrast – автоматично открива входния визуален сигнал и регулира картината, за да създаде оптимално перфектен контраст. По този начин обектите в картината, особено в тъмни или нощни сцени, стават по-ясни, по-отчетливи и по-различаващи се;
  • Game Mode – изключва някои несъществени сигнала, за да намали времето между натискането на бутоните и действията, изпълняващи се на екрана;
  • Gamma control – контролира общата яркост на изображенията, като своевременно с това ги коригира, за да не бъдат прекалено светли или прекалено тъмни;
  • DNR (Dynamic Restauration) –  базирана на алгоритми за machine-learning. Тя сравнява, променя и реконструира автоматично визуализираните изображения. Така се наслаждавате на по-ясни кадри, без неестетичен ефект;
  • Skin Color Enhacement – подобрява нюансите на кожата на лицето, в резултат на което, ще чувствате любимите си актьори много по-близо до Вас, по-естествен и неповторим начин.

Allview 50ePlay7100-U

Този модел е с 50 инчов (126см диагонал), плосък, LED екран и с метална рамка в стилен и ненатрапчив сребрист цвят. Стига толкова поддържане на стереотипи и мрачни и тъмни цветове. Отворете интериора си със светли рамки и живи и пъстри цветове между тях. Минималистичният дизайн на Allview 50ePlay7100-U е съобразен с най-новите естетически тенденции, благодарение на новата концепция Infinity Display.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply