четвъртък, май 23

AEG RCB836C5MX – Изтънчен Дизайн и Висока Ефективност за Оптимално Съхранение

Хладилникът с фризер AEG RCB836C5MX представлява комбинация от иновативни технологии, ефективност и стилен дизайн, които го правят идеален избор за семейства, които ценят оптималните условия за съхранение на храните си. С впечатляваща вместимост от 366 литра и напредналите функции, този модел е създаден да отговори на изискванията на съвременния начин на живот.

Хладилник с фризер AEG RCB836C5MX, 366 л, No Frost, LCD дисплей, CustomFlex, Multi Flow, LED осветление, Class C, H 201 см, Неръждаема стомана против пръстови отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Оптимално Съхранение: RCB836C5MX разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на лед в хладилника и фризера. Това не само улеснява поддържането на уреда, но и гарантира, че храните ви се съхраняват при оптимални условия за запазване на свежестта и вкуса им.

Интелигентен LCD Дисплей: С интелигентния LCD дисплей на този модел можете лесно да настройвате и контролирате температурите в хладилника и фризера. Това ви позволява да поддържате точните условия за съхранение на различни видове храни.

CustomFlex Система: AEG е въведе в CustomFlex система, която ви позволява да аранжирате вътрешните рафтове и контейнери според вашите нужди. Това предоставя максимална гъвкавост за организиране на храните ви и улеснява достъпа до тях.

Multi Flow Технология: Multi Flow технологията осигурява постоянно циркулиране на въздуха в уреда, което гарантира равномерна температура във всеки ъгъл. Това спомага за поддържането на свежестта на храните и предотвратява неприятни миризми.

Ефективност и Енергоспестяване: С клас на енергийната ефективност C, този модел осигурява ефективно съхранение на храните ви при ниски енергийни разходи. Това го прави не само практичен, но и икономичен избор за вашия дом.

Изтънчен Дизайн: Неръждаемата стомана против пръстови отпечатъци придава на RCB836C5MX съвременен и изтънчен вид. С дискретен и стилен дизайн, този модел се вписва перфектно във всяка кухня.

Заключение: Хладилникът с фризер AEG RCB836C5MX предоставя съчетание от напреднали функции, ефективност и стилен дизайн. С No Frost технологията, интелигентния LCD дисплей и CustomFlex системата, той осигурява оптимални условия за съхранение на храните ви, докато енергоспестяващите функции гарантират икономичност в ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply