сряда, май 29

Indesit INFC9 TI21X – Простор, Функционалност и Изтънчен Дизайн в Един Хладилник с Фризер

Хладилникът с фризер Indesit INFC9 TI21X се отличава със своята впечатляваща вместимост от 367 литра и иновативни функции, които гарантират оптимални условия за съхранение на храните ви. С този модел Indesit представя съчетание от ефективност, удобство и стилен дизайн в инокс.

Простор за Всичко: С капацитет, който достига 367 литра, хладилникът с фризер Indesit INFC9 TI21X предоставя амплитуда на съхранение за всичко, което семейството ви използва. Независимо дали става дума за свежи плодове и зеленчуци, млечни продукти, напитки или замразени храни, вие ще откриете подходящото място за тях.

Хладилник с фризер Indesit INFC9 TI21X, 367 л, Total No Frost, Flexi Use Box, Поставка за бутилки, Клас F, H 202.7 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Total No Frost Технология: Освободете се от нуждата от редовно размразяване с Total No Frost технологията на INFC9 TI21X. Тази функция предотвратява образуването на лед в хладилника и фризера, осигурявайки оптимални условия за съхранение и запазване на свежестта на храните ви.

Flexi Use Box: Този модел разполага с иновативната Flexi Use Box, която ви позволява да регулирате температурата в нея. Това е идеалното място за съхранение на месо и риба, където можете да поддържате идеалната температура, за да запазите аромата и текстурата на храната.

Поставка за Бутилки: Специалната поставка за бутилки в хладилника ви осигурява безопасно и удобно съхранение на различни напитки, без да заема място от другите рафтове.

Изтънчен Дизайн: С височина от 202.7 см и изчистен дизайн в инокс, INFC9 TI21X се интегрира перфектно във всяка кухненска обстановка. Неръждаемата стомана против пръстови отпечатъци гарантира, че вашият хладилник винаги ще изглежда безупречно.

Енергоспестяващ и Ефективен: С клас F на енергийната ефективност, този модел предоставя оптимални съхранителни условия, без да увеличава ненужно вашите енергийни разходи.

Заключение: Indesit INFC9 TI21X представлява съчетание от внушителен капацитет, иновативни функции и изчистен дизайн, което го прави подходящ избор за всеки, който търси ефективност и стил в един хладилник с фризер. Total No Frost, Flexi Use Box и другите функции гарантират, че храните ви ще останат свежи и вкусни, докато изчистеният дизайн допълва визията на вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply