сряда, юли 24

Arctic AK60406M40NFW – Просторност, Ефективност и Стилен Дизайн за Съвременната Кухня

Хладилникът с фризер Arctic AK60406M40NFW съчетава в себе си изключителна вместимост, технологични иновации и стилен бял дизайн, правейки го подходящ избор за семейства, които търсят оптимално съхранение на храните си при минимални усилия.

Просторен Вътрешен Обем: С впечатляващ обем от 362 литра, този хладилник с фризер предоставя обилно пространство за съхранение на вашите храни и напитки. Виждате празни места в хладилника си? Това е миналото благодарение на добре аранжирания и функционален вътрешен дизайн.

Хладилник с фризер Arctic AK60406M40NFW, 362 л, Клас E, Full No Frost, H 203, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Full No Frost Технология: Поръсвайте сбогом на размразяването с технологията Full No Frost. Този хладилник с фризер поддържа постоянна циркулация на въздуха, предотвратявайки образуването на лед и индивидуалната размразяване на секциите. Това означава, че се занимавате по-малко с поддръжка и имате повече време за други неща.

Енергоспестяваща Ефективност: С клас на енергийната ефективност E, този модел предлага икономичност във времена, когато ефективното управление на енергията е от голямо значение. Така ще се наслаждавате на оптимално съхранение и ще намалявате разходите за електроенергия.

Продуктови Категории за Всяка Необходимост: Арктик е проектирал този модел с множество полезни категории за съхранение. От специални отделения за зеленчуци и плодове до пространства за по-големи бутилки и стъкленици – този хладилник се адаптира към вашите нужди.

Продължителност на Свежестта: С благодарение на добре мислена система за циркулация на въздуха и оптимално управление на влажността, вашите храни ще се запазват свежи за дълго време. Ястията, плодовете и зеленчуците ви ще останат свежи и с високо качество, дори след дълги периоди на съхранение.

Заключение: Хладилникът с фризер Arctic AK60406M40NFW представлява удобен и стилен избор за всяка модерна кухня. С неговата Full No Frost технология, просторен вътрешен обем и ефективни продуктови категории, този модел гарантира оптимални условия за съхранение на храните ви, без да компрометира енергоспестяването.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply