вторник, юни 18

Пералня AEG L7FEC41S, 10 кг, 1400 об/мин, Клас C, ProSteam, ProSense, Бяла

Всичко в тази пералня AEG L7FEC41S е създадено с цел оптимизация – оптимизация на време, електроенергия, вода, средства, с една основна мисия – безупречно чисти и свежи дрехи.

Моделът е с предно зареждане, решен в бял цвят, с много добър капацитет на зареждане – 10 кг и е подходяща за големи домакинства. Уредът е с размери 85 x 60 x 60.5 cm и ще се впише перфектно във всякакъв  тип интериорни пространства като „съжителства” безпроблемно с  уредите около нея.

AEG L7FEC41S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

AEG L7FEC41S има висока скорост на въртене до 1400 об/мин, с ниво на шум при центрофугиране  75 dB(A) и  ниво на шум при пране само 51 dB(A).

Енергийната й  ефективност е клас A +++, което гарантира както висока икономичност на електроенергия, така и на вода.

Обезпечена е с 10 програми за изпиране с изключително иновативни функции и технологии, с помощта на които ще получите ефективни резултати на голямо количесво пране:

Деликатни

Вълна

Памук

Синтетика

Одеала

Синтетична програма

Дънки

Бельо

Анти-Алергии

Моделът се отличава със специалната технология ProSteam, която с помощта на пара се намалавя нуждата от химическо почистване и гладене, което означава поддържане на по-дълъг живот на влакната и тъканите на дрехите и  намаляване износването, чрез осигуряване на цялостно почистване, без да се подлагат дрехите на излишно механично движение.

AEG L7FEC41S

Технологията ProSense се грижи за автоматичното претегляне на всеки товар, с цел осигуряване на персонализиран цикъл, като специални сензори коригират точно времето за пране, обезпечавайки оптимално третиране за всяка дреха.

За по-меки и фини дрехи се грижи SoftPlus – нежната гаранция, че препаратът достига до всяка област на тъканта, когато влезе в барабана.

Нямате време да чакате дългия цикъл на всяка програма, но имате нужда от бързо изпрани дрехи? Програмата Eco TimeSave ще ви спести време, гарантирайки ви енергийно ефективно изпиране, което се извършва за кратко време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply