вторник, февруари 27

Пералня със сушилня Whirlpool FWDG861483WBVEEN – прави живота по-лесен

Една от най-отличителните и практични перални предлагани на пазара. Whirlpool FWDG861483WBVEEN е комбинирана със сушилня, което истински подобрява ежедневието и улеснява рутинния ритъм на всяко едно домакинство.

Пералня Whirlpool FWDG861483WBVEEN е разумно решение. Тя представя една класически изпитана визия със стандартно монтиране, бяла на цвят и с предно зареждане, но вътре в себе си крие мощен процесор с невероятни функции и удобства. Капацитетът на зареждане на пералната машина е 8кг, а на сушилнята е 6кг, което я прави подходяща дори за големи семейства от 5, 6 или дори 7 члена.

Whirlpool FWDG861483WBVEEN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Енергиен клас A от гамата от A до G, тоест с този електроуред не само ще имате чисти и свежи дрехи, но и ще спестите много излишни средства за електроенергия. Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби – Class C; ефективност на сушене – Клас D; Ефикастност при центрoфугиране – Клас B.

Нека разгледаме програмите, които представя този електроуред:

 • Бързо пране;
 • Деликатна;
 • Изплакване и центрофуга;
 • Бебе;
 • Евакуационна и центрофугиране;
 • Синтетика;
 • Вълна;
 • Еко памук;
 • Chrono 30°C;
 • Цветно 15°;
 • Освежаване с пара;
 • Измиване и сушене 45 мин;
 • Измиване и сушене 90 мин.

С тази пералня няма да чакате безкрайно дълго прането да е готово, а ще можете да използвате свободното си време, защото функцията FreshCare+ ще поддържа прането свежо, дори ако го оставите вътре в барабана в продължение на до 6 часа. След привършване на нормалния цикъл на пране, функцията FreshCare+ продължава леко да масажира дрехите с ритмични и постоянни движения, придружени от струи пара. Благодарение на тази иновативна функция ще забравите за намачканите дрехи и лошата миризма на влага по тях. Ще бъдат свежи, чисти и приятни за носене, дори след престой от 6 часа вътре в барабана. Повече няма да бързате да се прибирате от любимата си разходка или да прекъсвате гледането на любимия си филм, само защото цикълът на прането е приключил и на Вас също Ви се налага да прекратите заниманието си. Освен всичко това, парните струи елиминират не само образуването на неприятни миризми, но и премахват алергените и бактериите по тях. А, това е изключително голямо предимство за семейства, в които има малки деца или хора с алергии и непоносимости. Можете да перете дрехите си дори само с пара. Тази функция е загрижена за замърсяването на природата, но и за Вашата лична хигиена. Силата на парата може да унищожи 99.9% от всички познати ни микроби, микроорганизми и бактерии и то съвсем сама, без да използвате допълнителни никакви други силни препарати и химични съединения. Парата се грижи дори за деликатните бебешки дрешки, които нямат нужда от никакви допълнителни миризми, а само от старателно дезинфекциране и освежаване. Обикновените препарати, особено тези в прахообразна форма остават по дрехите, дори след многократни изпирания – нещо, което изобщо не е подходящо за нежната бебешка или детска кожа.

Whirlpool FWDG861483WBVEEN

С Whirlpool FWDG861483WBVEEN ще можете да планирате времето си, като следите до къде е стигнал цикълът на прането, чрез вградения Индикатор за процеса на пране и Индикатор за състоянието на програмата.

Ще спестите голяма част от свободното си време, като се възползвате и от функцията Отложен старт с до 24ч. С нея чистите дрехи ще Ви чакат свежи, изпрани и ухаещи приятно, когато се приберете след дългия работен ден или след кратка почивка извън града, готови да Ви красят и топлят още на следващия ден.

Пералня Whirlpool FWDG861483WBVEEN знае, че никой не обича неприятния шум от въртенето на барабана по време на цикъла на изпиране или при центрофугиране, затова работи с 55 dB шум при пране и с 81dB шум при центрофугиране, въпреки мощния си инверторен мотор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply