понеделник, юни 24

Пералня Samsung WW90T554DAX/S7, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, Add Wash, AI Control, Steam, Eco Bubble, Drum Clean, Мотор Digital Inverter, Wifi, Inox

Пералнята – най-добър помощник на всяко домакинство! И като ще е верен партньор, нека бъде от доверен производител, какъвто е и Samsung! Макар корейският бранд да е по – разпознаваем със своите телефони, отколкото със своите перални машини, гигантът поправя своя път и е с изключително пазарано присъствие с домашна техника, в частност и уреди за пране.

Съобразени с иновативните технологични изисквания на 21-ви век, динамиката на развитие на съвременния човек и спецификата на потребителските очаквания, Samsung създават WW90T554DAX/S7 – пералня, която ще се адаптира към семейството и ще стане неизменен битов помощник.

Samsung WW90T554DAX/S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Моделът е с не малък капацитет на зареждане – 9 кг и е подходяща за стандартни домакинства от 4-5 човека. Вратичката на пералнята е иновативно проектирана Add Wash, като позволява добавяне на допълнителни дрехи или препарат, след като цикълът на пране вече е започнал. С модерен, иновативен дизайн, решена в цвят инокс, ще стои стилно във всякакъв тип пространства.

Уредът е изключително ергономичен, защото спада в енергиен клас A+++ с годишен разход на електроенергия от 130 kWh, годишен разход на вода 9400 l., като предлага високоефективна / с високи обороти на въртене от 1400 об/мин/, сравнително безшумна работа / с ниво на шум от едва 53dB при пране и 72dB при центрофугиране/. Всичко това е подкрепено от дигитален инверторен мотор,  който елиминирайки употребата на четки, тази технология осигурява изключителна издръжливост на мотора на пералнята, като позволява консумация на по-малко енергия и по-безшумна работа.

Освен с перфектни технически характеристики, Samsung WW90T554DAX/S7 е обезпечен  с някои от най-новите технологии при пералните машини, които освен, че улесняват живота, но и подпомагат премахването на дори най-упоритите петна и замърсявания за едно наистина безупречно пране.

Уредът е с внедрен изкуствен интелект, който персонализира изпирането, като запомня навиците ви и предлага най-подходящата програма според прането, а приложението SmartThings автоматично избира перфектния режим за сушене и е незаменим дигитален съветник относно програмите, планирането и остраняването на неизправности.

Samsung WW90T554DAX/S7 се отличава със самопочистващите си функции на чекмеджето – StayClean Drawer и цикълът за почистване на барабана Drum Clean, който гарантира 99.9% чистота  от бактериите, които причиняват неприятна миризма във вътрешността на уреда.

Samsung WW90T554DAX/S7

Както споменахме, моделът предлага изключителна икономичност и висока производителност, чиято основна мисия е безупречно чисти дрехи, за които се грижат програми и функции от най-ново поколение.

Технологията Eco Bubble превръща перилния препарат в мехурчета, благодарение на което той бързо прониква в плата и лесно премахва замърсяването, като същевременно пести енергия и пази цветовете и тъканите.

Досадните петна от  вино, грим, кафе, трева ще бъдат елиминирани от функцията Bubble Soak, с която дрехите се накисват в активни мехурчета, така че петната и замърсяването се отпускат и могат да бъдат премахнати по-ефикасно.

Казахме ли 99.9%  перфектно чисти дрехи? Възможно е – с програмата Hygiene Steam, с помощта на която дрехите се почистват в дълбочина с пара, която се отделя от дъното на барабана и напоява всяка една с нея.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply