четвъртък, април 18

Whirlpool WSFO3T1256PCX: Изчистете с Най-Напредъчния Удобство и Стил

Съдомиялната машина Whirlpool WSFO3T1256PCX съчетава качество, ефективност и стил в едно. Този модел предлага редица иновации и функции, които не само правят съдовете ви перфектно чисти, но и намаляват разхода на енергия и вода. С уникален иноксов дизайн, тя добавя блясък и елегантност във всяка съвременна кухня.

Съдомиялна Whirlpool WSFO3T1256PCX, 10 комплекта, 8 програми, 6th Sense, Power Clean, Клас E, 45 см, Инокс

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Голям Капацитет: С 10 комплекта капацитет, Whirlpool WSFO3T1256PCX е идеална за семейства и малки домакинства. Тя предлага достатъчно място, за да приеме всички съдове и прибори след голямо семейно обяд или вечеря с приятели.

Технология 6th Sense: Тази интелигентна технология прави използването на съдомиялната машина максимално удобно. Тя автоматично регулира времето, температурата и количество вода, за да постигне перфектни резултати с минимални усилия от ваша страна.

Технология Power Clean: Мощните струи и високо налягане на вода на Power Clean осигуряват ефективно премахване на замърсяванията дори и на най-запълнените съдове. Не е нужно предварително намокряне или ръчно измиване.

Иноксов Дизайн: Елегантният иноксов дизайн не само допринася за стил в кухнята ви, но също така прави съдомиялната лесна за поддържане и почистване.

Икономичност: С клас на енергийна ефективност E, този модел намалява разходите за електроенергия и вода, като същевременно предоставя изключителни резултати в почистването.

Разнообразие от Програми: С 8 програми, включително интензивни, екологични и ежедневни цикли, Whirlpool WSFO3T1256PCX се справя с различни видове замърсявания и съдове.

Тих и Надежден: Този модел работи тихо и е изключително надежден, като същевременно осигурява отлични резултати.

Whirlpool WSFO3T1256PCX съчетава стил, удобство и ефективност в една съдомиялна машина. Тя прави грижата за съдовете ви по-лесна, като ви позволява да се наслаждавате на повече свободно време вместо да стоите зад мивката. С този модел може да се наслаждавате на перфектно чисти съдове и бърза, ефективна работа.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply