четвъртък, май 23

Whirlpool WSFO3O34PFX: Мощ и Ефективност в Компактен Дизайн

Whirlpool WSFO3O34PFX е компактна съдомиялна машина, която предлага изключителни възможности за почистване и удобство. С вместимост от 10 комплекта и множество програми за измиване, този модел е идеален за малки домакинства и кухни с ограничено пространство.

Съдомиялна машина Whirlpool WSFO3O34PFX, 10 комплекта, 8 програми, 6th Sense, Power Clean, Клас D, 45 см, Inox

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Компактен Дизайн: С широчина от 45 см, Whirlpool WSFO3O34PFX е идеален за кухни с ограничено пространство. Този компактен дизайн не само спестява място, но също така добавя стил и модерност на вашия интериор.

10 Комплекта Капацитет: Независимо от големината, тази съдомиялна машина предлага вместимост от 10 комплекта, което е достатъчно за справяне със замърсяването след обяд или вечеря с приятели.

6th Sense Технология: Whirlpool е известен с иновациите си, и този модел не е изключение. Технологията 6th Sense автоматично засича степента на замърсяване на водата и регулира параметрите на цикъла, за да постигне оптимални резултати. Това означава по-малко консумация на енергия и вода, като същевременно гарантира перфектно чисти съдове.

Power Clean: Тази функция съчетава силни струи вода с високо налягане и специално проектирани струйни дюзи, което гарантира, че дори силно замърсените съдове ще бъдат перфектно чисти. Няма нужда от предварително измиване или скреж.

Многообразие от Програми: Whirlpool WSFO3O34PFX предлага голям избор от програми за измиване, включително интензивни, екологични и ежедневни цикли. Това ви дава възможността да изберете най-подходящата програма за конкретните съдове и замърсявания.

Икономичност: С клас на енергийна ефективност D, този модел намалява разходите за електроенергия и вода, предлагайки същевременно надеждно и ефективно почистване.

Иноксов Дизайн: В допълнение към всички функционални предимства, тази съдомиялна машина има иноксов дизайн, който придава стил и елегантност на всяка кухня.

Завършек: Whirlpool WSFO3O34PFX представлява идеалното решение за семейства и домакинства с ограничено пространство. С мощност и ефективност, съчетани в компактен дизайн, този модел осигурява изключителни резултати при почистването на съдовете ви.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply