сряда, юли 24

Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE – Перфектното съчетание на капацитет, технология и тишина

Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE е пералня, която предлага перфектното съчетание от голям капацитет, иновативни технологии и изключително тиха работа. С капацитет от 10 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства с голямо количество дрехи за пране.

Едно от най-впечатляващите предимства на Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE е неговата технология 6th Sense. Тази интелигентна система анализира и контролира прането, оптимизирайки настройките и консумацията на енергия и вода. Резултатът е перфектно почистени дрехи, без да се компрометира енергийната ефективност.

Пералня Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE, 10 кг, 1400 об/мин, Клас B, 6th Sense, Motor Zen Direct Drive, FreshCare+, Steam Refresh, Steam Hygiene, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Motor Zen Direct Drive е друго впечатляващо свойство на тази пералня. Този инверторен мотор осигурява по-тиха работа, по-малко вибрации и по-голяма надеждност. Благодарение на този напредък в технологията, можете да се насладите на спокойствие и комфорт, докато пералнята извършва своята работа.

FreshCare+ функцията на Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE ви позволява да задържите свежестта на дрехите, дори след края на цикъла на пране. Пералнята използва въздушни вълни и нежни въртящи се движения, за да предотврати образуването на неприятни миризми и бръчки. Това означава, че можете да оставите дрехите в пералнята, без да се притеснявате, че ще се заплетат или ще загубят своята свежест.

Една от ключовите характеристики на Whirlpool W6W045WBEE е функцията Steam Refresh и Steam Hygiene. С парата, пералнята прониква дълбоко във влакната на дрехите, премахвайки бактерии и алергени. Това е особено полезно за хора с чувствителна кожа или алергии, които търсят по-високо ниво на хигиена в прането на дрехи.

Пералня Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE, 10 кг, 1400 об/мин, Клас B, 6th Sense, Motor Zen Direct Drive, FreshCare+, Steam Refresh, Steam Hygiene, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

LCD дисплеят на пералнята предоставя ясна визуализация на избраните настройки и статуса на текущия цикъл на пране. Това прави управлението на пералнята бързо и лесно, давайки ви пълен контрол върху процеса на пране.

Дизайнът на Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE е елегантен и стилен. Бялата цветова схема придава чистота и свежест, докато семплият и минималистичен дизайн се вписва безупречно във всяка модерна кухня или пералня.

В заключение, Whirlpool Supreme Silence W6W045WBEE е пералня, която предлага изключителни функции и перформанс. Съчетавайки голям капацитет, интелигентни технологии и тиха работа, тази пералня е идеалният избор за всеки, който търси надеждност, ефективност и качество в прането на дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply