четвъртък, юни 13

Whirlpool TDLRB7222BSEUN – Пълна гъвкавост и ефективност при пране с горно зареждане

Whirlpool TDLRB7222BSEUN е пералня с горно зареждане, която предлага пълна гъвкавост и ефективност при пране на вашите дрехи. С капацитет от 7 кг и скорост на въртене от 1200 оборота в минута, тази пералня е идеална за ежедневното пране на по-малки количества дрехи.

Една от най-важните характеристики на Whirlpool TDLRB7222BSEUN е инверторният мотор Zen. Този тип мотор е изключително надежден и тих в работата си. Осигурява по-малко вибрации и по-дълъг живот на пералнята, което гарантира спокойствие и дълготрайност на уреда.

Пералня с горно зареждане Whirlpool TDLRB7222BSEUN, 7кг, 1200 об/мин, Клас Е, Инверторен мотор Zen, 6th Sense, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологията 6th Sense на Whirlpool TDLRB7222BSEUN е интелигентна система, която анализира и контролира процеса на пране. Тя автоматично регулира настройките на пералнята в зависимост от количеството и типа на зарежданите дрехи. Това води до по-ефективно пране, по-малко консумация на енергия и по-добри резултати.

Whirlpool TDLRB7222BSEUN предлага и редица допълнителни функции, които ви помагат да получите перфектно пране. Например, функцията за предварително пране ви позволява да отстраните замърсяванията и петната, преди да започнете основния цикъл на пране. Също така, има и функция за бързо пране, която намалява времето на цикъла, когато сте в спешна нужда от пране на по-малко замърсени дрехи.

Пералня с горно зареждане Whirlpool TDLRB7222BSEUN, 7кг, 1200 об/мин, Клас Е, Инверторен мотор Zen, 6th Sense, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Стилният бял цвят на Whirlpool TDLRB7222BSEUN го прави подходящ за всеки интериор на вашия дом. Изчистеният и семпъл дизайн се вписва безупречно във всяка модерна кухня или пералня. Компактните размери на уреда го правят подходящ и за по-ограничени пространства.

С LCD дисплея на пералнята лесно можете да изберете желаните настройки и да следите напредъка на текущия цикъл на пране. Това ви дава пълен контрол и улеснява работата с пералнята.

В заключение, Whirlpool TDLRB7222BSEUN е пералня с горно зареждане, която ви осигурява пълна гъвкавост, ефективност и качество при пране на дрехи. С иновативните си функции и надеждна работа, тази пералня е отличен избор за всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply