сряда, октомври 4

Климатик Star-Light ACT-12ETL – изключително икономичен при охлаждане и при отопление

Климатиците на Star-Light се отличават с най-висока производителност, сред всички останали климатици на пазара, именно защото са оборудвани с най-новите технологични иновации от категорията MDA.

Климатик Star-Light ACT-12ETL е стандартен модел за монтиране на стената, като препоръчителната зона, която може да покрият неговите параметри е 22кв.м

Основен капацитет 12 000 BTU и 12 000 ВТU капацитет на охлаждане, с енергийна ефективност при охлаждане А++, а при отопление А+. Тоест със Star-Light ACT-12ETL ще получите не само оптимални условия в температурата на средата, в която се намирате, но при това на ниска и достъпна цена.

Филтърът на Star-Light ACT-12ETL позволява да се сваля и да се мие по време на почистването си. Препоръчително е често да обръщате внимание на поддръжката на частите и по-специално на почистването на филтъра, защото именно той е главен отговорник за предоставянето на чист и свеж въздух в помещението.

Star-Light ACT-12ETL

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Star-Light ACT-12ETL разполага с ротативен (въртящ се) компресор с четири скорости на вентилатора, чрез които ще можете да регулирате въздушната струя според желаните предпочитания. Ще можете да се възползвате от четири функции, които този климатик предлага:

  • Охлаждане;
  • Отопление;
  • Вентилация;
  • Премахване на влагата.

Други функции, които климатик Star-Light ACT-12ETL използва са, както следва:

Функцията Таймер, Ви позволява да настройвате включването и изключването на климатика по предварително зададен от Вас час, в рамките на 24 часов диапазон.

Функцията Sleep Mode – намалява капацитета на изразходена енергия при продължителна работа на уреда в полза на Вашите месечни сметки за електричество. Подобна на тази функция е режимът ECO, в който можете да настроите Star-Light ACT-12ETL.

Функция 3D Inverter осигурява 3D въздушен поток за балансирано охлаждане, като по този начин покрива равномерно всички ъгли на помещението.

Star-Light ACT-12ETL

Star-Light ACT-12ETL притежава и няколко защитни функции, които поддържат доброто състояние на частите му и гарантират дълъг експлоатационен срок на работа, без повреди и непредвидени ремонти. Това са функциите за Самодиагностика, и също Detecting refrigerant loss за защита на компресора от образуване на течове от хладилния агент. Климатикът сам може да извършва автоматично почистване на вътрешността и компресора си при натрупване на прекомерни количества замърсявания или влага.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply