петък, юни 14

Климатик Tesla TA36FFML-1232IAPC – с антибактериален филтър и противогъбична функция

Изборът на отоплително средство през зимата е проблем на всяко едно домакинство, но и изключително важно начинание, защото чрез правилния избор и правилната употреба в последствие, можете значително да намалите месечните разходи за електричество.

Такъв пример е климатик Tesla TA36FFML-1232IAPC – два пъти по-икономичен в сравнение със своите конкуренти, два пъти клас А и с инверторен и безшумен процес на работа.

Tesla TA36FFML-1232IAPC

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Без съмнение, ако изберете Tesla TA36FFML-1232IAPC, ще получите много повече от климатик. Ще получите комфорт през различните сезони, ниски сметки, тих работен режим и здраве. Да, точно така – здраве! Благодарение на неговия въздушен филтър. Ситната мрежа обкована в пластмасово тяло е филтърът на климатика. Той всмуква праховите частици във въздуха и така предотвратява попадането им в човешкия организъм. По време на охлаждането кондензираната вода събира прах по слотовете. След това вътрешното тяло се изсушава чрез нагряване и накрая режимът на вентилатора премахва остатъчната влага, поддържайки устройството сухо и предотвратявайки възпроизвеждането на бактериите. Така, ако в помещението има образования и наченки на мухъл, климатикът ще обезвлажни въздушното пространство. Филтърът на Tesla TA36FFML-1232IAPC е антибактериален, с възможност за миене и лесно почистване.

След като цикълът на охлаждането или изсушаването приключи, климатикът активира своята специална функция за предотвратяване на образуване на гъбички във вътрешността на тялото си, за да умее дълго време за напред да поддържа здрава и приятна среда.

Tesla TA36FFML-1232IAPC е умно устроена машина, която поддържа температурата на помещението. Вграденият температурен сензор в дистанционното управление кара климатика автоматично да регулира режима на своята работа.

Специалната функция Turbo Ви дава комфорта и улеснението бързо да отоплявате или охлаждате помещението. Изключително полезна функция, за онези моменти когато дълго сте отсъствали от дома и когато се приберете желаете максимално бързо да се разхладите или затоплите. Tesla TA36FFML-1232IAPC ще Ви достави това удоволствие за отрицателно време.

Tesla TA36FFML-1232IAPC

Технологията за спокоен сън Ви дарява с безпроблемна почивка в оптимални условия през цялата нощ. Климатикът автоматично увеличава или намалява температурата с 1°C през първите 2 часа, преди да достигне постоянна температура, за да доближи температурните модели на човешкото тяло по време на сън и да избегне прегряване или охлаждане през нощта.

Вътрешното тяло на уреда е с елегантен дизайн, със скрит, но лесно достъпен LED дисплей. Вътрешното тяло може да се свърже с външното, както стандартно от дясно, така и от ляво. Можете да изберете посоката на свързване спрямо интериора и Вашите предпочитания. Спецификациите на външното тяло също не са за пренебрегване. Изработено е от здрава поцинкована ламарина със шест покрития против ръжда и вредни UV лъчи. Така дълго време тялото ще запази своя добър и приветлив вид.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply