сряда, юли 24

Star-Light ACM-09FOWD – Интелигентен климатик с Wi-Fi контрол за перфектен комфорт

Star-Light ACM-09FOWD е инверторен климатик, предлагащ интелигентни функции и напреднали възможности за контрол, които ще осигурят перфектен комфорт във вашето помещение. Със своите 9000 BTU и клас A++ за енергийна ефективност, този климатик е идеален за помещения със средни размери и ще ви помогне да спестите енергия и разходи за електричество.

Умни функции и Wi-Fi контрол: Star-Light ACM-09FOWD разполага с интегриран Wi-Fi модул, който ви позволява да контролирате климатика от всяко място посредством мобилното си устройство. Само с изтеглянето на специалното приложение можете да регулирате температурата, да задавате графици за работа и да активирате различни режими, докато сте далеч от дома. Това ви дава гъвкавост и удобство за контрол на климатичната система, без значение къде се намирате.

Енергийна ефективност и икономия: С клас A++ за енергийна ефективност, Star-Light ACM-09FOWD е сред най-икономичните модели на пазара. Инверторната технология позволява на климатика да регулира мощността си според нуждите на помещението, осигурявайки стабилна и ефективна работа при постигане на желаната температура. Това не само ви осигурява комфорт, но и намалява разходите за енергия и влиянието върху околната среда.

Инверторен климатик Star-Light ACM-09FOWD, 9000 BTU, Wi-Fi контрол, Клас A++, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Тиха и ефективна работа: Star-Light ACM-09FOWD е проектиран с фокус върху тихата работа и минимални нива на шум. Неговият инверторен компресор и прецизно балансиран вентилатор гарантират плавна и безшумна работа, която не само осигурява комфорт, но и спомага за безпроблемно сън или работа във вашето помещение.

Допълнителни функции за удобство: Този модел от Star-Light предлага и допълнителни функции, които подобряват удобството и функционалността на климатика. Режимът на самоочакване ви позволява да зададете времето, в което искате климатикът да спре автоматично. Функцията за автоматично рестартиране след прекъсване на захранването възстановява предишните настройки след възстановяване на електрозахранването, без да ви налага да ги задавате отново.

Заключение: Star-Light ACM-09FOWD е иновативен инверторен климатик, който ви осигурява комфорт, енергийна ефективност и удобство. С Wi-Fi контрола си можете да управлявате климатика от всяко място, а клас A++ за енергийна ефективност ви помага да намалите енергийните разходи. Със своята тиха работа и допълнителни функции, този модел е отличен избор за всяко домакинство, което търси перфектен климатичен комфорт и същевременно икономия на енергия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply