четвъртък, април 18

HEINNER HAC-HS12KIT++ – Превъзходна енергийна ефективност и комфорт за вашия дом

HEINNER HAC-HS12KIT++ е инверторен климатик, който предлага най-новите технологии за енергийна ефективност и комфорт във вашия дом. Със своите 12000 BTU и клас A++ за енергийна ефективност, този модел е предназначен да осигури идеална температура през горещите летни дни, като същевременно намалява вашия разход за електроенергия.

Инверторна технология за икономия на енергия: HEINNER HAC-HS12KIT++ е снабден с инверторна технология, която регулира скоростта на компресора спрямо текущите условия в помещението. Това позволява на климатика да работи с променлива мощност, което не само намалява консумацията на електроенергия, но и осигурява по-стабилна и комфортна температура в помещението. Благодарение на тази технология, можете да се насладите на прохлада и комфорт, като същевременно намалите разходите си за електроенергия.

Мощни функции за комфорт: HEINNER HAC-HS12KIT++ предлага няколко функции, които увеличават комфорта в помещението. Функцията “Follow Me” използва дистанционното управление като сензор за измерване на температурата в близост до вас, осигурявайки оптимална комфортна среда. Режимът на сън ви позволява да зададете по-висока или по-ниска температура, която да се поддържа през нощта, за по-добър сън. Таймерът за програмиране ви дава възможност да зададете периоди на автоматично включване и изключване на климатика, за да се уверите, че ви очаква приятна температура, когато се върнете вкъщи.

Инверторен климатик HEINNER HAC-HS12KIT++, 12000 BTU, Клас A++,Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Безшумна и ефективна работа: HEINNER HAC-HS12KIT++ е създаден с оглед на вашето спокойствие и комфорт. Благодарение на специалната технология за намаляване на шума, този климатик работи тихо и незабележимо, осигурявайки ви спокойна и релаксираща атмосфера във вашето жилище. Така можете да се насладите на прохлада без нежелани шумове или смущения.

Интуитивно управление и Wi-Fi функционалност: HEINNER HAC-HS12KIT++ е оборудван с интуитивен контролен панел и дистанционно управление, които ви позволяват да настроите и контролирате климатика лесно и удобно. Освен това, климатикът разполага с Wi-Fi функционалност, която ви дава възможност да го управлявате от всяко място посредством мобилно приложение. Това ви осигурява гъвкавост и контрол, дори когато не сте у дома.

Заключение: HEINNER HAC-HS12KIT++ е мощен, енергоспестяващ и комфортен инверторен климатик, който ще превърне вашето жилище в идеална оазис на прохлада през горещите летни месеци. Със своята висока енергийна ефективност, тиха работа и удобни функции, този модел предлага всичко необходимо за вашия комфорт и удовлетворение. Независимо дали сте вкъщи или на отсъствие, можете да контролирате климатика си чрез Wi-Fi връзката и да се насладите на перфектната температура по всяко време. HEINNER HAC-HS12KIT++ е надеждно решение за вашето домакинство, което ви осигурява комфорт, икономия и удобство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply