сряда, април 24

Sony LED 65X90K – Открийте Изключителното 4K Изживяване с Умните Възможности

С Sony LED 65X90K, влизате в свят на безкрайни възможности за развлечение. С 65-инчовия си 4K Ultra HD екран, 100Hz технология и Smart Google TV функционалности, този телевизор от клас F е създаден да предоставя на зрителите несравненост по отношение на визуалното и умно изживяване.

Дизайн и Визия: 65X90K представя съчетание от модерен дизайн и впечатляваща визия. Тънките рамки около екрана позволяват на картината да изпъкне, докато елегантната стойка добавя стабилност и стил. Създаден с внимание към детайлите, този телевизор се вписва хармонично във всяко пространство.

Телевизор Sony LED 65X90K, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас F

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

4K Ultra HD Изображение: С висока резолюция и технология за обработка на цветовете XR Triluminos, 65X90K предоставя изключително реалистични и живи цветове. 4K Ultra HD екранът предоставя детайли, които ви погруждат във всяка сцена. С HDR поддръжка, контрастът се засилва, предоставяйки по-широка гама на тъмните и светлинните области.

Smart Google TV Функционалности: Смарт функционалностите на Google TV правят XR65X90KAEP енциклопедия на домашното развлечение. Лесен достъп до приложения като YouTube и Netflix, както и възможността за персонализирани препоръки, правят този телевизор подходящ за всеки любител на съдържание.

Озвучаване на Високо Ниво: Аудио изживяването съответства на визуалната изява на 65X90K. Вградената технология ClearAudio+ оптимизира звука автоматично, докато технологията за обработка на звука S-Force Front Surround добавя тримерен и пространствен звук.

100Hz Технология: С 100Hz технологията, този телевизор осигурява плавно и ясно изображение, което е особено полезно при гледане на бързи сцени или спортни събития. Дори при интензивно движение, картината остава ясна и без загуба на детайли.

Свързаност и Мултимедийни Възможности: С HDMI и USB портовете, телевизорът предоставя гъвкавост в свързването с други устройства като игрови конзоли и звукови системи. Вградените мултимедийни възможности ви позволяват да споделяте снимки и видеа директно на голям екран.

Заключение: Sony LED 65X90K е телевизор, който не компрометира с качеството на изображението и умните възможности. Съчетавайки 4K Ultra HD резолюция, Smart Google TV, и технологии за звук и изображение, този модел предлага пълен и разнообразен домашен развлекателен пакет.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply