петък, юни 14

Sony LED 75X81K – Впечатляващ Гледателен Опит в Големия Екран

С Sony LED 75X81K влизате в свят на вълнуващи визии и разнообразни възможности за развлечение. Този 75-инчов телевизор, оборудван със Smart Google TV и 4K Ultra HD, не само предоставя огромен екран, но и съчетава технологии за върховно качество на изображението с интелигентни функционалности.

Дизайн и Размер: С елегантен и минималистичен дизайн, LED 75X81K привлича вниманието си. Тънките рамки около екрана максимизират пространството за изображение, като стилната стойка добавя стабилност и естетика. Голямото 75-инчово изображение прави този телевизор идеален за домове, където изживяването трябва да бъде внушително.

Телевизор Sony LED 75X81K, 75" (189 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

4K Ultra HD Изживяване: Снабден с технологията на Sony за обработка на цветовете XR Triluminos, 75X81K предлага ярки и наситени цветове. Резолюцията на 4K Ultra HD осигурява изключителна яснота и детайли във всяка сцена. Поддръжката на HDR добавя богатство на контраста и динамиката, предоставяйки реалистично изживяване.

Smart Google TV Функционалности: С Smart Google TV, този телевизор става умно средство за развлечение в дома ви. Гласовият асистент Google Assistant улеснява навигацията и търсенето на съдържание. Лесен достъп до приложения като Netflix и YouTube прави този модел подходящ за всеки, който обича стрийминг услугите.

Озвучаване с Въздействие: С вградената аудио система, 75X81K предоставя звук, който допълва визуалния опит. Технологията ClearAudio+ автоматично настройва настройките на звука, докато технологията за обработка на звука S-Force Front Surround създава тримерен аудио опит.

Свързаност и Удобство: С HDMI и USB портове, този телевизор осигурява удобство при свързване с външни устройства. Благодарение на Smart Google TV, може лесно да споделите съдържание от вашия телефон или таблет директно на голям екран.

Класификация F и Възможности за Бъдещето: С класификация F, 75X81K не само отговаря на текущите стандарти за качество, но е и бъдещо-съвместим. Това осигурява, че този телевизор ще ви предостави безпроблемно изживяване за дълъг период от време.

Заключение: Sony LED 75X81K е едновременно въздействащ и интелигентен телевизор, предназначен да ви потопи в свят на разнообразие и вълнуващи изживявания. Съчетавайки 4K Ultra HD изображение с Smart Google TV функционалности, този телевизор предоставя висок клас развлекателен пакет за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply