вторник, ноември 28

Sony 65X81J – с най-доближаващи се до действителността цветове и образи

Sony 65X81J е Smart телевизор с 65 инчов (163.9см) екран и с мощно сърце в 4K HDR X1™ процесор. С разширението на процесора и усъвършенстването му в 4K HDR X1™, Sony достигна до един нов връх в предложенията си. Работата на процесора елиминира всеки излишен и страничен фонов шум, като същевременно с това изостря всеки детайл в картината. Сякаш Ви кара да се вгледате все по-дълбоко и по-дълбоко и всъщност точно това се получава, защото изживяването е завладяващо. Вниманието е съсредоточено върху картината, а всеки страничен дразнител е приглушени. Всичко това Ви доставя нов вид емоция и ново изживяване във всяка сцена и във всеки филм.

Sony 65X81J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Алгоритъмът TRILUMINOS PRO™ открива и разпознава нови цветове. С тях допълва насищането на вече познатите цветове и ги прави много по-изразителни и съвсем доближаващи се до образите си в реалния свят. Ще имате чувството, че наблюдавате определена сцена през прозореца си или дори на живо, вместо на екрана на телевизора. Ще искате да докоснете обектите, защото ще бъдат толкова близки и реални, сякаш се намират точно пред Вас и можете да ги достигнете и докоснете. Чрез функцията Object-based HDR remaster телевизорът контролира сам контраста си, като го прави по възможно най-адаптивния и ефективен начин, в сравнение с всеки друг телевизор. При останалите телевизори контрастът се регулира само по кривата на черното до бялото, докато при Sony 65X81J се регулира и спрямо отделните обекти на екрана. Всеки един от тях се анализира внимателно и прецизно се подчертават детайлите по тях, като текстура и повърхност. Тъй като обектите се подобряват отделно, този телевизор може да възпроизведе по-голяма дълбочина, по-дълбока текстура и по-реалистични картини.

Технологията Motionflow™ XR никога не забравя за почитателите на спорта и спортните предавания. И не само! Всяка една бърза сцена, било то от спортно събитие или от екшън филм е представена без размазване и сливане на обектите. Няма да Ви дразни повече никакво сливане, избледняване или прекъсване в бързината, а напротив – ще следите и то с детайлно изображение всяко едно от тези движения.

На конвенционалните телевизори яркостта остава постоянна, независимо от светлината в стаята и резултатът е прекалено тъмно или прекалено ярко изображение. Със Sony 65X81J можете напълно да забравите за тези неприятни моменти. Sony 65X81J  притежава светлинен сензор, който оптимизира яркостта на изображенията според условията в стаята, като увеличава яркостта в светлите помещения и я намалява в тъмните, за да можете да се насладите на перфектно изображение.

Sony 65X81J създаде своя форма на говорителите, за да бъде звукът по-ясен, по-чист и прецизен. Новата анатомична форма подобрява качеството на говора и музиката в сцените, защото концентрира посоката на произведените звуци и ги изпраща право към Вас, без разсейки и без повече напрягане, за да чуете говора или музиката.

Sony 65X81J

Sony 65X81J предлага на своите собственици Google TV и още над 700 000 различни филма и епизоди, подредени и групирани по жанр и тема. Можете да изберете всеки един от тях само чрез гласа си и функцията Гласово търсене. Спестявате много време и досадно писане за търсене. Функцията предлага удобство, бързина и комфорт.

Освен всичко това можете да свържете своя iOS или Android устройство, лесно чрез бутона Cast, който ще се появи на екрана на телефона/ таблета Ви. Бутонът ще препрати съдържанието от телефона/таблета Ви към вградения Chromecast TV и ще Ви позволи да създадете поточно съдържание и да разглеждате любимите си снимки и клипове на големия екран, с много по-добро качество и по-добра резолюция.

Sony 65X81J работи също и с Apple AirPlay/ Apple HomeKit, чрез който можете да предавате поточно съдържание (видео и аудио) към телевизора, от устройства като iPhone, iPad и Mac. Ще разполагате с възможността да гледате филми и предавания от приложението Apple TV.

Дори да нямате достатъчно свободно пространство, Sony 65X81J може да се събере, благодарение на двупозиционната скоба, с която е снабден. Стойката е гъвкава и може да се регулира, като се свива и разширява. Sony 65X81J може да се монтира дори върху тесни рафтове с ограничено пространство.

В комплекта със Sony KD65X81JAEP получавате и Ръководство за правилна експлоатация, интелигентно дистанционно управление и батерии към него. С дистанционното ще можете да управлявате всички свързани устройства към телевизора, както и всички клипове, които сте качили на него. При натискане от едно кликване ще се показват серии и филми само след няколко секунди изчакване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply