четвъртък, юни 13

Samsung 75AU8072 – елегантен и стилен AirSlim модел с много възможности

Samsung 75AU8072 е невероятна комбинация от стилна визия и ярка и кристално чиста картина. Изискан, луксозен, с голям екран от 75 инча (189 см диагонал на дисплея) и тънък кант около него, този модел е подходящ за всяко модерно жилищно пространство.

Samsung 75AU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Насладете се на невероятна картина от един милиард цвята, прецизно изписани с технологията Dynamic Crystal Color. Можете да вникнете дори в най-малките детайли, благодарение на живите и чисти като кристали цветове в 3840 x 2160 резолюция.

Моделът е снабден с мощен 4K Crystal процесор, което означава, че картината, която ще наблюдавате се изписва от 4 ядра и 4К графичен процесор. Това ще Ви донесе по-реалистично изживяване и много повече емоции във всеки един цветови нюанс. Ще възприемате сянката на обектите такава, каквато е в действителност.

Технологията Motion Xcelerator кара пикселите в кристалния екран на Samsung 75AU8072, да работят по-бързо.

Motion Xcelerator следи динамиката в движенията, което Ви предоставя насладата от ясен образ и производителност с ясни и курсивни очертания, без  размазване в движенията, без трептене и без разклащане на картината. Освен, бързото движение, чрез 4К резолюцията, получавате и четири пъти повече пиксели. Мощната 4K UHD технологията надминава класическата FHD и позволява вникване дори в най-малките и дребни детайли от сцената.

Специалната вградената технология High Dynamic Range (HDR), представя детайлите в съдържанието както в много ярки, така и в много тъмни сцени. Предлага по-естествено и реалистично изражение на картината дори при разширен диапазон на контраста. Високият динамичен обхват на HDR 10 увеличава нивата на осветеност на Samsung 75AU8072, така че ще чувствате и виждате детайлите еднакво добре, както в притъмнелите кадри, така и в прекалено осветените. Това е една от най-иновативните и модерни функции на моделът. Технологията на изображенията позволява също да гледате любимите си филми и предавания чрез UHD Dimming; Natural Mode Support; Mega Contrast и Film Mode.

Няма как, този впечатляващо тънък дизайн, да бъде пропуснат!

Samsung 75AU8072 приляга плътно до стената, благодарение на лесната си за инсталиране стойка SLIM FIT WALL MOUNT, което му дава много минимализтични възможност. Чрез AirSlim дизайнът си се слива с интериора и се превръща в естествена и ненатрапчива част от него. Независимо дали ще се използва върху шкаф или на стената, тънкия дизайн на рамката на Samsung 75AU8072 създава усещане за спретната и изтънчена визия, която увеличава естетическата стойност на интериорното пространство.

По лесен и модерен начин можете да се наслаждавате на всички свои любими филми, сериали и предавания от цял свят, освен с изключително качество на картината – и със завладяващ звук! Звукът на телевизора и неговия саундбар са дирижирани в перфектна хармония. Чрез Q Symphony телевизионните високоговорители и саундбарът могат да работят едновременно, като създават много по-добър съраунд ефект и то без да се налага да бъдат деактивирани високоговорителите на телевизора. А, аудио технологията от Dolby Digital Plus; Multiroom Link; Audio Pre-selection Descriptor ще Ви удивлява във всяка сцена.

Samsung 75AU8072

Свържете Samsung UE75AU8072UXXH с Вашия компютър, лаптоп или Smart телефон и се насладете на удобството да работите или учите по-лесно. Можете да правите всичко това от вкъщи, докато стоите на любимия си диван. Чрез функцията Tap View възпроизвеждате всичко само с едно докосване. Когато допрете мобилния телефон до телевизионната рамка, чрез включен Wi-Fi Direct, той автоматично се разпознава и моментално възпроизвежда любимия Ви филм или шоу. Толкова интуитивно, лесно и бързо! Samsung 75AU8072 работи с операционната система Tizen. Това е една от най-бързо проспериращите и гъвкави системи, като заслужено заема позицията си сред най-известните лидери сред операционните системи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply