четвъртък, юни 13

Samsung 85Q60C: Импозантен екран и впечатляващи цветове за ултравизуален опит

Samsung 85Q60C е телевизор, който се отличава с голям и впечатляващ екран, предлагайки ултравизуален опит и качествено развлечение в домашната ви обстановка. Серията Q60C на Samsung предлага красив дизайн и високотехнологични функции, които ще ви накарат да се потопите в дълбока реалистичност на картината.

Телевизор SAMSUNG 85Q60C, 85" (214 см), Smart, UHD 4K, QLED Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С изключителна диагонал на екрана от 85 инча, Samsung 85Q60C създава невероятно голямо и живо изображение, което ще ви погълне в детайлите и цветовете на съдържанието. С разделителна способност 4K Ultra HD и поддръжка на HDR10+, този телевизор предлага ярки и реалистични цветове, богат контраст и детайли, които са близки до реалността. Технологията Quantum Dot осигурява по-широк цветови обхват и висока яркост, което допълнително подобрява качеството на картината.

Samsung 85Q60C разполага с функцията Ambient Mode, която ви позволява да превърнете телевизора в художествено платно или да го настроите да се слива с интериора на стаята ви. Можете да показвате лични снимки, да създавате абстрактни фигури или дори да съвпадате с текстура на стената зад телевизора. Това ви дава възможност да се наслаждавате на изключителен дизайн, когато не гледате телевизионния екран.

Телевизор SAMSUNG 85Q60C, 85" (214 см), Smart, UHD 4K, QLED Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Също така, Samsung 85Q60C е смарт телевизор с вградена операционна система Tizen, която ви дава достъп до безброй развлекателни възможности. Само с няколко клика можете да се насладите на поточно видео от популярни приложения като Netflix, YouTube и други. Опцията за гласово управление ви позволява да контролирате телевизора си с гласови команди, което е удобно и интуитивно.

Samsung 85Q60C е също така оборудван с разнообразни портове, включително HDMI, USB и Ethernet, което ви дава възможност да свържете различни устройства към телевизора и да се наслаждавате на разнообразно съдържание.

В заключение, Samsung 85Q60C е великолепен телевизор с големия си екран, впечатляващи цветове и разнообразни функции, които ще ви погълнат във вълшебния свят на развлеченията. Без значение дали гледате филми, спортни събития или играете видео игри, този телевизор ще ви предостави изключителен опит и удоволствие. С модерния си дизайн и качествени технологии, Samsung 85Q60C е истински перфектен избор за домашното ви кино.

Leave A Reply