неделя, май 26

Samsung QE85Q80B: Великолепна картина и потресаващ звук за истински кинематографски опит

Samsung QE85Q80B е телевизор, който предлага впечатляваща картина и потресаващ звук, създавайки истински кинематографски опит в комфорта на вашия дом. Този модел от серията QLED на Samsung е разработен с изключителна внимателност към детайлите, за да задоволи и най-изисканите потребители.

Телевизор Samsung QE85Q80B, 85" (214 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С разделителна способност 4K Ultra HD, Samsung QE85Q80B доставя ярки и детайлни изображения, които ще ви потопят в дълбока реалистичност. Технологията Quantum Dot на QLED осигурява богати цветове и невероятен контраст, като всяка нюанса се изразява ясно и живо. С HDR10+ поддръжка, телевизорът осигурява по-широк динамичен обхват и по-реалистични детайли, без значение от източника на съдържанието.

Samsung QE85Q80B е снабден с технологията Direct Full Array, която използва прецизно разположени LED светлини зад панела, за да подобри контрола на осветеността и да осигури по-добър контраст. Това означава, че тъмните сцени се представят с дълбочина и детайли, докато ярките обекти се изразяват с ясност и блескавина. Така можете да се наслаждавате на филми, спортни събития и игри с максимално качество на картината.

Телевизор Samsung QE85Q80B, 85" (214 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен великолепната картина, Samsung QE85Q80B предлага и потресаващ звуков опит. Системата на високоговорители Object Tracking Sound+ създава виртуален звуков ефект, който се движи с картината, за да ви потопи в звуковата среда на сцената. В съчетание с технологията Active Voice Amplifier, която автоматично регулира силата на звука в зависимост от околната обстановка, телевизорът ви осигурява потресаващ и прецизен звуков опит.

Samsung QE85Q80B е също така смарт телевизор, който ви дава достъп до безброй възможности за развлечения и съдържание. Операционната система Tizen ви позволява лесно да преглеждате поточно видео, да се свързвате със социални мрежи, да играете игри и да използвате различни приложения. С вграден гласов асистент, можете да контролирате телевизора си с гласови команди и да го свържете с други устройства в домашната мрежа.

В заключение, Samsung QE85Q80B е впечатляващ телевизор, който доставя висококачествена картина и потресаващ звук, съчетани с изключителни смарт възможности. Без значение дали гледате филми, играете игри или се наслаждавате на спортни събития, този телевизор ще ви пренесе в сърцето на действието. С модерния дизайн и високите технологии, Samsung QE85Q80B е истински гледач на кинематографски опит във вашата дневна или кино зала.

Leave A Reply