понеделник, юни 24

Телевизор Samsung 55QN85B – идеален във всяко едно отношение

Смелите в избора си, но и тези обичащи да правят практични покупки, залагат на новия, лансиран през 2022 година, телевизор Samsung 55QN85B. Той предлага 138см екран (55 инча), изграден от милиони нано частици (органични светодиоди) от технологията NEO QLED. С тези малки и разпръснати из целия екран частици, телевизорът регистрира по-бистра и по-кристално чиста картина, отколкото могат да постигнат конвенционалните телевизори с една цяла подсветка в долния край на панела или пък от тези с две цели подсветки, разположени срещуположно в двете крайни страници на панела. Този плосък екран е със сребрист цвят на панела, със стилен и очарователно строг дизайн.

Samsung 55QN85B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Операционната система е Tizen и Ви дава възможността от бърз и лесен контрол над всяка настройка, както и Ви обещава безкрайно много забавни, приятни и романтични вечери, с безкрайното си множество от заглавия от различни поредици, предоставени от видео приложенията YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV.

Neo Quantum Processor 4K гарантира пленяващото очарование на картината, както и нейното високо скоростно обновяване. Картината ще плени дори онези хора, вечно твърдящи, че гледането на телевизионни предавания не е ,,тяхното нещо”.

Използвайте мощността на процесора, за да отключите хилядите възможности, които този телевизор предлага, като:

  • Mirroring функцията за управление на телевизора през Вашия Smart телефон (iOS или Android);
  • Tap View, с която прехвърляте съдържания от Вашия телефон или таблет, както и дублирате екраните им само с едно докосване на външния им панел, до панела на телевизора;
  • Multi View, с която можете да гледате няколко екрана едновременно. Позволете си лукса в това да не Ви се налага да избирате из между любимите си занимания, а да можете да правите всичко едновременно, като например да играете игра докато гледате клипове със стратегии в YouTube или пък да следите няколко канала едновременно. Без да пропускате нищо! Това е безценно!

Освен всичко това можете да управлявате Samsung 55QN85B чрез Гласови команди. Произнесете на глас Вашето желание, като това звукът на телевизора да се намали или увеличи, или пък ако искате да преминете на друг канал. Произнесете на глас заглавието на филма или жанра от филми, които Ви се гледат в момента и Гласовият асистент Bixby ще изпълни всичко само за един миг. На екрана пред Вас ще се визуализира всяко едно Ваше желание, което изречете на глас, без никакво натискане на копчетата на дистанционното или ставане от удобното Ви кресло.

Резолюцията на пикселите в екрана е 3840 х 2160, разпределени съответно по хоризонтала и вертикала. Всеки един от тези пиксели умело работи с едни от най-новите и иновативни технологии на изображения, сред които: Contrast Enhancer Supreme, UHD Dimming, Ultra Viewing Angle, Quantum HDR 1500, Film Mode, 100% Color Volume с Quantum Dot, Quantum Matrix Technology, Motion Xcelerator Turbo+, FreeSync Premium Pro, Smart Calibration, Real Depth Enhancer, EyeComfort и Ambient Mode+.

Този Neo QLED телевизор се доближават една стъпка по-близо до съвършенството при улавяне на светлината в най-чистата ú форма на екрана. Благодарение на технологията Quantum Matrix и хирургическия ú контрол върху всеки пиксел, Вашето око може за пръв път да съзерцае иначе неуловими детайли – и в най-тъмните, и в най-ярките сцени.

Samsung 55QN85B

С EyeComfort комфортът на очите Ви и насладата, която дълго търсите от потапящото чувство в кадрите е гарантирана.

С Ultra Viewing Angle можете да гледате екрана от всеки ъгъл в стаята, дори ако застанете изключително в ляво или вдясно. Картината няма да промени своите характеристики и качество от където и да я погледнете.

Технологията 100% Color Volume с Quantum Dot разпознава и съхранява пълния диапазон от цветове, които съществуват. Тя следи постоянно за пълнотата на цветовата гама в обектите и се грижи да добави цвят, там където липсва, за да постигне истинско 100% съвършенство, в 100% пълнота на цветовете.

Обичате ли да играете видео игри? Направете го с телевизор Samsung 55QN85B. С него ще се наслаждавате на всяко движение в играта, независимо дали печелите или губите. Samsung QE55QN85BATXXH е мечтата на всеки геймър, благодарение на неговата хиперизразителност на движенията в 4K и технологията Motion Xcelerator Turbo+ . Забавените и размазани изображения на екрана са отживелица. Motion Xcelerator Turbo+ осигурява изразителна динамика в 4К, без загуба на темпо при 120Hz честота на опресняване. Изпитайте максимум скорост с минимум забавяния.

Плавен и динамичен геймплей без досадни зацепвания и накъсвания с FreeSync Premium Pro. Технология AMD FreeSync Premium Pro™ оптимизира входящия сигнал, а с това свежда до минимум риска от поредната загубена игра заради непредвидени зацепвания. А качеството на изображението е все така високо.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply