четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 43QN90B – най-осветеният телевизионен панел чрез NEO QLED технология

Ако искате да сте един от щастливците, които всяка вечер гледат любимото си предавате или филм чрез високо 4К качество, произведено чрез новия модел NEO QLED технология, то непременно ще имате нужда от телевизор Samsung 43QN90B.

Samsung 43QN90B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

NЕО QLED основно означава нео (или нов) квантов диод, излъчващ светлина. С други думи казано, това означава, че в панела на телевизора присъстват хиляди малки LED крушки, служещи за подсветка на Вашия QLED телевизор. NEO квантовите диоди са съвсем малки, фини и гранулирани LED частици, подобни на пясък. С тях получавате пълна осветеност на екрана, защото са прецизно разпределени по цялата му площ, вместо само отдолу или в двата края, както е при останалите конвенционални телевизори с LED подсветки.

Тази подобрена NEO QLED технология получавате със 108см (43 инчов) LED екран, с HDR функция, произвеждащ с високо 4К качество всяко от своите кристално чисти изображения.  За кристалната яснота и чистота заслугата се дължи на мощния и бърз Crystal Processor 4K. Екранът на телевизорът е плосък тип, с черен и стилен цвят на панела.

Операционната система на Samsung 43QN90B е Tizen. Тя Ви дава достъп до YouTube, Netflix и HBO Go, както и до хиляди заглавия на едни от най-актуалните филмови премиери и тематични предавания.

Телевизорът притежава функцията за свързване Mirroring, чрез която можете да сдвоите екрана на Вашето iOS или Android Smart устройство и лесно да покажете на Вашите приятели забавните Ви снимки от последната почивка, да прехвърлите работата си или да се наслаждавате на съдържанието, което съхранявате в телефона си.

Samsung 43QN90B притежава още Гласов асистент Bixby, който Ви помага лесно да търсите и намирате конкретни заглавия на филмови и телевизионни продукции и то само с гласови команди. Ако сте от хората, които се дразнят от дългото прелистване на списъците на телевеста и от тромавото и бавно контролиране с дистанционното управление, то определено ще останете удовлетворени от командите с глас, които Bixby изпълнява. Той е създаден точно за Вас! За да намира бързо точно това, което Ви се гледа в момента или пък да Ви помага с настройките на телевизора, като увеличаването или намаляването на звука, увеличаването или намаляването на контраста и т.н.

Samsung 43QN90B

Освен с Mirroring, можете да свържете и надстроите възможностите на Samsung QE43QN90BATXXH, както безжично (Bluetooth и Wi-Fi), така и чрез наличните портове: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot и 2 x USB.

Сред технологиите на изображенията ще намерите: UHD Dimming, Natural Mode Support, Dynamic Crystal Color, Mega Contrast и Film Mode, които ще направят дори най-скучното видео съдържание във вълнуващо с пъстри цветове и ясни контури. Тези специални технологии носят истинска наслада за очите! Скоростта на обновяване на картината е 50Hz.

Аудио технологиите също няма да Ви разочароват. Сред тях ще намерите: Dolby Digital Plus, Multiroom Link и Audio Pre-selection Descriptor, които ще превърнат Вашия телевизор в музикален инструмент, със съраунд звук, който можете да проследите със затворени очи. Аудио системата на телевизора е тип 2, мощността на вградените говорите е 20 W.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply