неделя, декември 3

Телевизор Samsung 55Q80A – 100% звукова и 100% цветна картина

138-сантиметровият QLED дисплей на този Smart телевизор постави ,,високата летва” сред света на телевизионните приемници и тяхното производство. Успешната комбинация от технологии, вложени в Samsung 55Q80A успяха да достигнат до най-високата точка на съвършената картина, но и на съвършено чистия и изразителен звук!

Контрастът на картината е пресъздаден сякаш през очите на холивудски режисьор чрез технологията QuantumDot и HDR. Цветовете не са просто думи, а неописуеми изживявания за окото, които оживяват, преливат и се разпръскват на екрана. Динамичният тонален мапинг на HDR ще Ви позволи да изпитате изразителността на картината, изобилието на нюансите и дълбочината на контраста, постижими единствено в киносалон.

Samsung 55Q80A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

55-инчовият екран на Samsung 55Q80A успява да постигне почти безкраен цветови спектър и неподправен реализъм с технологията QuantumDot. Тя е синоним на технологичен апогей при изображението на новото поколение телевизори. QuantumDot превръща картината в същински прозорец към сцената, а светлината от екрана се пречупва във всевъзможни цветове*, които по нищо не се различават от истината (независимо от нивото на яркост).

*100% обем на цветовете, измерен в режим Moviе по стандарт DCI-P3, сертифициран от VDE.

Присъщо за QLED телевизорите, няма как да усетите неприятни несъвършенства в цветовете или фините линии. Samsung 55Q80A ще се погрижи да Ви доставя високо 4К качество на всеки Ваш филм, сериал или телевизионно предаване, използвайки 3840 х 2160 пиксела по хоризонтала и вертикала на своя 55-инчов екран.

Разбира се, присъщо за най-съвременните модели, какъвто е и Samsung 55Q80A, нивото на интелигентността е подсилено с мощната операционна система Tizen, произведена, за да дава скорост и интелигентни емисии на Вашия телевизор. Заедно с Tizen получавате свободен достъп до видео приложенията YouTube, Netflix и HBO Go, както и възможността да контролирате телевизора чрез Вашия глас! Лоялният и интуитивен гласов асистент Bixby ще бъде винаги на Ваше разположение, когато не искате да търсите дълго из листата с канали и предавания. Просто назовете наименованието на това, която Ви се гледа и Bixby ще го визуализира на екрана още следващата секунда. Mirroring и USB recording функциите са съвместими с всяко външно smart устройство работещо със системите iOS или Android.

Отраженията от околната обстановка вече са спомен с технологията Adaptive picture. Благодарение на нея вече няма да се налага да виждате Вашето отражение в екрана, а ярките слънчеви лъчи и отблясъците от лампите няма да нарушават целостта на картината и приятно прекараното време пред телевизора. Или встрани от него! Всяко място от стаята, в което решите да застанете е точното място за гледане, благодарение на Wide Viewing Angle. Няма значение къде се намирате спрямо телевизора, защото технологията Wide Viewing Angle позволява да се насладите на оптимално детайлно и кристално изображение, независимо от ъгъла.

Плавен и динамичен геймплей без досадни зацепвания и накъсвания. Технологията FreeSync Compatible оптимизира входящия сигнал, а с това свежда до минимум риска от поредната загубена игра, заради непредвидени зацепвания. А качеството на изображението е все така високо! VRR и ALLM ще се грижат непрекъснато за високата производителност във всеки кадър и курсивно движение от Вашата аркадна или състезателна игра. Скоростта на обновяване на картината е завидните 100 Hz, с която наистина малко телевизори могат да се похвалят.

Samsung 55Q80A

Невероятната аудио технология Dolby Digital Plus превръща звука на всеки филм или предаване, което включите за гледане, в съраунд звук, с който винаги ще се чувствате в центъра на филмовата площадка. Освен това Samsung QE55Q80AATXXH разполага с вграден активен гласов усилвател AVA ( Active Voice Amplifier), който анализира шума в стаята и се включва при необходимост, като повишава автоматично говора на текущото предаване, ако в стаята се появи силен шум, или съответно го намалява, когато шумът изчезне. Мощността на вградените говорители е 60W, с възможност за Independent control.

Освен чрез Bluetooth и Wi-Fi, към Samsung 55Q80A ще можете да свържете куп други периферни устройства и джаджи посредством наличните портове: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB и 1 x HDMI 2.1.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply