сряда, април 24

Телевизор Samsung 50AU9072 – чиста картина и мега контраст

Новият Smart телевизор Samsung 50AU9072 с плосък екран и LED технология Ви позволява да се насладите на преживяването, без значение дали ще гледате любимите си филми и сериали, или ще играете игри.

С резолюция 3840 x 2160 и 4K дисплей, картината е по-ярка и по-детайлна от всякога. Новата 4K технология има 4 пъти повече пиксели от обикновените Full HD (1920 x 1080) телевизори. Благодарение на процесора Crystal Processor 4K, който подобрява и най-малките детайли и осигурява оптимален контраст и цвят, картината оживява пред очите Ви. С дълбоки и наситени цветове, може да видите всеки фин детайл и да се насладите на качествена картина за по-добро и реалистично изживяване.

Samsung 50AU9072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Операционната система Tizen е мощна и бърза, осигурява синхронизиране за Wi-Fi Direct, както и за Bluetooth. Tizen е иновативна операционна система, която предлага голям набор от приложения, като YouTube, Netflix, HBO Go и много други. Тази многобройна селекция от приложения Ви позволява да се насладите на богато 4K съдържание, което включва голямо разнообразие от видео клипове, филми, сериали. Можете да гледате любимите си филми и сериали на някоя от платформите напълно безплатно и по всяко време.

Samsung UE50AU9072UXXH притежава многобройни функции, които подобряват вашето изживяване и улесняват работата ви.

Специалната технология HDR (High Dynamic Range) представя детайлите в съдържанието както в много ярки, така и в много тъмни сцени. Тя предлага много по-естествени и реалистични цветове на картината дори при разширен диапазон на контраста. Зашеметяващи цветове от всеки ъгъл на телевизора.

С опцията Гласов асистент Bixby можете да превърнете гледането на телевизия в още по-динамично и забавно изживяване. Насладете се на пълно удобство, което е само на един бутон разстояние. Без излишно и досадно целене на буквите – просто задайте въпрос, като натиснете бутона за микрофона (MIC) на Вашето дистанционно и гласовият асистент ще отговори на всяко Ваше запитване.

Функцията Mirroring Ви позволява да свържете безжично Вашия телефон с телевизора само за броени секунди. Може да споделяте снимки, видео и аудио файлове, съхранени на Вашето устройството бързо и лесно. Не е нужно да се взирате в телефона – може да разглеждате съдържанието на голям 50″ екран и да се наслаждавате на удобството от дивана.

Samsung 50AU9072

Автоматичният режим с ниска латентност (ALLM) е телевизионна технология, която позволява на Вашия телевизор автоматично да превключва на определен режим на игра. Играенето на игри никога не е било по-удобно и по-лесно. Новата технология FreSync Compatible Ви позволява да синхронизирате Вашия телевизор с видеокартата, за да се насладите на оптималната честота на кадрите.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply