четвъртък, юни 13

Philips AMBILIGHT tv MiniLED 65PML9008 – Невероятно Киноизживяване в Дома ви

Philips AMBILIGHT tv MiniLED 65PML9008 е на път да промени начина, по който изживяваме телевизионно развлечение в дома. Съчетавайки висок клас технологии, интелигентен софтуер и внимание към детайлите, този телевизор се нарежда като едно от водещите устройства в своя клас.

MiniLED Технология – Изключителна Картина с Детайли и Цветове

Със своя MiniLED екран, Philips 65PML9008/12 предоставя изключително висока яркост, контраст и детайли. Тази технология осигурява по-голяма прецизност в управлението на светлината, което допринася за реалистичните цветове и подобрени детайли в сцените.

Телевизор Philips AMBILIGHT tv MiniLED 65PML9008, 65" (164 см), Smart TV, 4K Ultra HD, 100hz, Клас F (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

AMBILIGHT – Поглъщаща Визия, Превръщаща Се в Реалност

AMBILIGHT технологията на Philips не само отвежда зрителя в света на цветове на екрана, но и го поглъща в обхвата на светлината. С три страни на фона, AMBILIGHT създава светлинен континуум, съответстващ на визуалните възприятия. Този ефект не само засилва визуалния комфорт, но също така прави гледането на филми и сериали по-вълнуващо.

Smart TV – Лесен Достъп, Бързо Навигиране

Philips 65PML9008 e оборудван със Smart TV функции, които ви дават достъп до разнообразни приложения, игри и поточни сервизи. Лесната навигация и интуитивен интерфейс правят смарт функциите достъпни за всеки член на семейството.

4K Ultra HD Резолюция – Изумителен Реализъм

Резолюцията от 4K Ultra HD възпроизвежда всяка сцена с изумителен реализъм и яснота. Вие ще се потопите в света на висококачествено визуално изживяване, където всяка детайлна линия е изразителна, а цветовете са наситени.

100Hz – Плавно Движение, Бързи Сцени

С технологията от 100Hz, Philips 65PML9008 осигурява плавно движение дори в най-бързите сцени. Това е идеално за спортни събития и динамични филмови екшъни.

Dolby Atmos – Пространствен Звуков Финес

Този телевизор ви поднася пространствен звук чрез Dolby Atmos технологията. Слушайте звука, който идва от всички посоки, което прави аудио изживяването по-реалистично и завладяващо.

Енергоспестяващ Режим – Клас F

Philips 65PML9008 се отличава с енергийна ефективност, съответстваща на енергиен клас F. Това ви позволява не само да се наслаждавате на висококачествено развлечение, но и да направите това по екологичен начин.

Bluetooth и HDMI Връзки – Лесна Интеграция

Bluetooth функцията ви позволява да свържете безжични слушалки или гейм контролери, докато множеството HDMI портове позволяват свързването на различни устройства.

Заключение

Philips AMBILIGHT tv MiniLED 65PML9008 е едно от първите устройства в следващото поколение на телевизорите. Съчетавайки MiniLED технология, интелигентен софтуер и изчистен дизайн, този телевизор доставя вълнуващо киноизживяване в дома ви. Независимо дали гледате филм, играете игра или просто се наслаждавате на телевизионни програми, Philips 65PML9008 е тук, за да направи всяко изживяване незабравимо.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply