сряда, февруари 21

Philips Ambilight LED 50PUS8518 – Поглъщащо Кинематографско Изживяване в Домашната Ви Обстановка

Philips Ambilight LED 50PUS8518 представлява превъзходство във визията и функционалността, предоставяйки впечатляващо изживяване в света на телевизионните развлечения. В този обзор ще разгледаме ключовите характеристики, които правят този модел уникален.

Ambilight – Отворете Портал към Нов Размер на Гледане

Ambilight технологията е най-голямата звезда на този телевизор. С три страни на фона, той проектира светлинни отблясъци на стената, съответстващи на цветовете на екрана. Този ефект не само увеличава визуалната привлекателност, но също така прави гледането на филми и сериали по-забавно и интензивно.

Телевизор Philips Ambilight LED 50PUS8518, 50" (126 см), Google TV, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Google TV – Всичко, Което Обичате, на Едно Място

С Philips 50PUS8518 получавате достъп до Google TV, което обединява вашите любими стрийминг услуги, игри и дори контрол на умни устройства в една централизирана платформа. Интелигентността на Google TV ви позволява бързо и лесно да намерите съдържание, което отговаря на вашите предпочитания.

4K Ultra HD Резолюция – Висока Четливост и Живи Цветове

50-инчовият екран с 4K Ultra HD резолюция предоставя изключителна яснота и детайли. Всяка сцена оживява с изразителни цветове и реализъм, който ви поглъща напълно.

P5 Picture Engine – Продължително Усъвършенстване на Картината

Philips внедри P5 Picture Engine, който автоматично оптимизира всеки пиксел. Това осигурява висококачествена картина, независимо от източника на сигнала, било това телевизионен канал, стрийминг услуга или Blu-ray диск.

Dolby Atmos – Съраунд Звук на Високо Ниво

50PUS8518/12 e оборудван с Dolby Atmos, предоставяйки ви пространствен звук, който ви обгръща от всички страни. Това предоставя по-реалистично аудио изживяване, като ви потапя във всяка сцена.

Quad-Core Процесор – Бърз и Плавен Интерфейс

Снабден с Quad-Core процесор, този телевизор работи бързо и ефективно. Превключването между различните приложения и функции става гладко и безпроблемно.

Ambilight Gaming – Играйте с Ефект

За геймърите Ambilight Gaming режимът добавя още един слой на атмосферата, като създава светлинни ефекти, които се синхронизират с действието в играта.

Bluetooth и HDMI Връзки – Лесна Интеграция

Bluetooth функцията позволява бързо свързване на безжични слушалки или гейм контролери. С множество HDMI портове, можете да свържете лесно вашите игрови конзоли, стрийминг устройства и други периферни устройства.

Енергоспестяващ Режим – Клас F

Сертифициран с енергиен клас F, този телевизор съчетава висока производителност с ефективност в консумацията на енергия.

Заключение

Philips Ambilight LED 50PUS8518 е телевизор, който не само предоставя висококачествени технологии за звук и картина, но и трансформира целия ви дом в киното. Съчетавайки Ambilight ефекта, Google TV и изключителната характеристика на картината, този модел предоставя най-доброто от два свята – удобството на поточните услуги и вълнуващата атмосфера на киното в домашната обстановка.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply