четвъртък, юли 25

Басейн Intex 26716NP Prism Ultra Frame – Удоволствие и забавление за цялото семейство

Басейнът Intex 26716NP Prism Ultra Frame е перфектното решение за вашия дом, когато става въпрос за лятна забава и освежаване. С размери 3.66 м x 99 см и включена помпа и стълба, този басейн е идеален за цялото семейство и гарантира безкрайно удоволствие през горещите летни дни.

Издръжлива конструкция: Intex 26716NP Prism Ultra Frame е снабден с издръжлива и здрава рамка от висококачествена стомана, която осигурява стабилност и здравина на басейна. Това го прави изключително надежден и устойчив на тежестта на водата и дейностите в него.

Басейн Intex 26716NP Prism Ultra Frame, Помпа + Стълба, 3.66 м x 99 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Лесен монтаж и демонтаж: Системата за сглобяване на басейна е бърза и лесна, като не изисква специални инструменти или сложни процедури. С помощта на подробните инструкции можете да го монтирате и демонтирате без усилие, което го прави перфектен за сезонна употреба.

Включена помпа за почистване: Intex 26716NP Prism Ultra Frame се доставя с включена помпа, която е отговорна за филтрирането и поддържането на чистотата на водата. Това осигурява свежа и чиста вода през цялото време, като премахва замърсяванията и плуващите частици.

Удобна стълба: Със стълбата, която е включена в комплекта, вие и вашето семейство можете лесно и безопасно да влизате и излизате от басейна. Стълбата е стабилна и осигурява удобен достъп до водата.

Заключение: Басейнът Intex 26716NP Prism Ultra Frame е перфектното допълнение към вашия лятен дом. С неговите издръжлива конструкция, включена помпа и удобна стълба, той предлага безкрайно удоволствие и освежаване за цялото семейство. Разположете го в градината си и се насладете на лятните моменти с приятели и близки. Intex 26716NP Prism Ultra Frame е готов да ви предложи несравнима забава и релаксация.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply