сряда, април 24

Хладилник с фризер Beko B1RCNA364XB – Стил и функционалност в едно

Хладилникът с фризер Beko B1RCNA364XB е съвременно решение за вашата кухня, комбиниращ стил, ефективност и функционалност. С капацитет от 316 литра и набор от удобни функции, този модел е идеален за съхранение на вашите хранителни продукти.

Интелигентна технология за свежест: Beko B1RCNA364XB разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на лед във фризера и осигурява постоянна циркулация на студения въздух вътре в хладилника. Това означава, че няма нужда от размразяване и вие можете да се насладите на свежи храни по всяко време.

Хладилник с фризер Beko B1RCNA364XB, 316 л, Клас E, No Frost, AeroFlow, Поставка за бутилки XXL, MaxStore, H 186,5 см, Metal Look

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Организация и удобство: С поставката за бутилки XXL можете да съхранявате и охладите големи бутилки, осигурявайки си лесен достъп до тях. MaxStore системата предлага много пространство и организация вътре в хладилника, позволявайки ви да съхранявате продуктите си по оптимален начин.

Ефективност и икономия на енергия: Хладилникът Beko B1RCNA364XB е клас E по енергийна ефективност, което го прави икономичен и приятелски на околната среда. AeroFlow системата осигурява постоянно и равномерно разпределение на студения въздух във всички зони на хладилника, поддържайки стабилна температура и качество на съхраняваните храни.

Стилен дизайн: Хладилникът притежава модерен Metal Look дизайн, който добавя елегантност и стил на вашия интериор. Неговата компактна и изчистена визия се вписва перфектно във всяка кухня и създава приятна атмосфера.

Заключение: Хладилникът с фризер Beko B1RCNA364XB съчетава стил, функционалност и ефективност в един продукт. С внимание към детайлите и иновативни технологии, този модел ще отговори на вашите нужди за съхранение и поддържане на свежестта на храните. Насладете се на удобството и ефективността, предоставени от този модерен хладилник от Beko.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply