сряда, юли 24

Horizon QLED 55HQ8590U/C – Разширено цветово изживяване и впечатляващ дизайн

Horizon QLED 55HQ8590U/C е телевизор, който се отличава с висококачественото си цветово изживяване и елегантен дизайн. Със своите иновативни технологии и върховни функционалности, този модел предоставя невероятно гледане на всяко съдържание.

Една от ключовите характеристики на Horizon QLED 55HQ8590U/C е неговият QLED дисплей. С разширената цветова гама и невероятно яркост, този телевизор ви предлага богати, наситени и живи цветове. Благодарение на Quantum Dot технологията, изображенията се отличават с невероятна детайлност и реалистичност. Всяка сцена се изобразява с изключителна яснота и прецизност, като ви докарва директно в сърцето на действието.

Телевизор Horizon QLED 55HQ8590U/C, 55" (139 см), Smart Android, 4K Ultra HD, Клас E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със своята висока резолюция от 4K Ultra HD, Horizon QLED 55HQ8590U/C ви позволява да се наслаждавате на филми, сериали и спортни събития с изключителна детайлност. Дори най-малките нюанси и текстури ще бъдат възпроизведени с прецизност, давайки ви изцяло ново измерение на гледането.

Телевизорът разполага с функцията HDR (High Dynamic Range), която осигурява по-широк диапазон от яркост и контраст. С HDR вие ще забележите детайли и нюанси, които ви пренасят директно в действието на екрана. Тъмните сцени са по-дълбоки и детайлни, докато ярките части на изображението имат реалистичен отблясък и яркост.

Дизайнът на Horizon QLED 55HQ8590U/C също заслужава да бъде отбелязан. Тънкият и стилен панел с минималистични рамки се вписва хармонично във всяко пространство. Вградената стойка осигурява стабилност и изглежда изключително елегантно. Този телевизор е истинска декорация за вашата домашна обстановка.

Horizon 55HQ8590U/C предлага и смарт функционалности, които ви дават достъп до безкрайно разнообразие от съдържание. С операционната система Android TV, можете лесно да поточвате любими филми и сериали от популярни услуги като Netflix, YouTube и много други. Също така, можете да разглеждате интернет, да използвате приложения и игри от Google Play Store, както и да споделяте съдържание от своите мобилни устройства.

Телевизор Horizon QLED 55HQ8590U/C, 55" (139 см), Smart Android, 4K Ultra HD, Клас E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Аудио изживяването на Horizon 55HQ8590U/C е в съответствие с впечатляващото качество на изображението. Вградените високоговорители предоставят богат и пространствен звук, който допълва визуалната импресия. Без значение дали гледате филм, играете игра или слушате музика, звукът ще бъде ясен, детайлен и поглъщащ.

Horizon QLED 55HQ8590U/C е телевизор, който ви предоставя разширено цветово изживяване и изключително гледане. Съчетавайки впечатляващия си дизайн, висококачествените технологии и смарт функционалностите, този телевизор е идеалният избор за дома ви. Насладете се на кристално чисти детайли, наситени цветове и реалистичен звук с Horizon QLED 55HQ8590U/C.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply