сряда, април 24

Philips LED 55PUS7607/12 – Оптимално изживяване на картина и звук

Philips LED 55PUS7607/12 е телевизор, който предоставя невероятно изживяване на картина и звук. Със своите технологии и функционалности, този модел е идеален за домашната забава и гледането на вашите любими филми, сериали и спортни събития.

Снабден с LED подсветка и 4K Ultra HD резолюция, Philips LED 55PUS7607/12 ви позволява да се наслаждавате на ярки и детайлни изображения. Цветовете са наситени и реалистични, а детайлите са изобразени с изключителна прецизност. Всяка сцена се възпроизвежда с яснота и контраст, което ви дава по-реалистично и поглъщащо визуално преживяване.

Телевизор Philips LED 55PUS7607/12, 55" (139 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага с функцията HDR (High Dynamic Range), която подобрява яркостта и контраста на изображението. Това означава, че дори най-тъмните сцени ще бъдат възпроизведени с дълбочина и детайли, докато ярките обекти ще имат реалистичен отблясък и яркост. Благодарение на HDR, вие ще забележите детайли, които досега може би сте пропускали.

Philips LED 55PUS7607/12 е също така снабден с технологията Ambilight, която създава атмосфера и усещане за по-широк екран. LED светлините, разположени на задната страна на телевизора, излъчват цветове, които съответстват на съдържанието на екрана. Това създава приятно околно осветление и усещане за по-голям екран, което прави гледането на филми и сериали по-поглъщащо и иммерсивно.

Звукът на Philips LED 55PUS7607/12 също не остава незабелязан. Вградените високоговорители предоставят ясен и пространствен звук, който ви открива нови нюанси в аудио преживяването. Благодарение на технологиите за обработка на звука, звукът е богат, детайлен и има добро присъствие.

Телевизор Philips LED 55PUS7607/12, 55" (139 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен качествената картина и звук, Philips 55PUS7607/12 разполага и със смарт функционалности. С Android операционна система, вие можете лесно да достъпвате различни приложения, поточно да гледате видео съдържание и да разглеждате интернет. Благодарение на вградената Wi-Fi връзка, свързването с вашия домашен мрежов рутер е бързо и удобно.

Philips LED 55PUS7607/12 е телевизор, който предлага оптимално изживяване на картина и звук. Съчетавайки впечатляващата 4K Ultra HD картина с HDR и технологията Ambilight, този модел ви дава по-реалистично и поглъщащо гледане. Насладете се на ярки цветове, детайлни изображения и качествен звук с Philips 55PUS7607/12.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply