четвъртък, април 18

Изпитани функционалности и ефективност в Heinner HC-N269SF+

Heinner HC-N269SF+ е модерен и удобен хладилник с фризер, който се отличава със своите функционалности, енергийна ефективност и стилно сребристо излъчване. Този електроуред предлага обем от 269 литра, механичен контрол за лесно управление, LED осветление и е класифициран като клас F, като осигурява оптимални условия за съхранение на вашите храни.

Хладилник с фризер Heinner HC-N269SF+, 269 л, Механичен контрол, LED осветление, Клас F, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайн и външност: Heinner HC-N269SF+ привлича вниманието със своето елегантно и стилно сребристо покритие, което се вписва хармонично във всяко модерно обзавеждане на кухнята. Ергономичните му размери и изчистеният дизайн го правят подходящ за малки и средни кухни, като осигурява удобство и лесен достъп до всички функционалности.

Функционалности и управление: Heinner HC-N269SF+ разполага с механичен контрол, който позволява прецизно регулиране на температурите в отделенията на хладилника и фризера. С LED осветлението, вие ще имате ясен и ярък изглед върху съхраняваните храни, което улеснява ориентирането и намирането на нужните продукти.

Пространство и организация: С обем от 269 литра, Heinner HC-N269SF+ предлага достатъчно пространство за съхранение на разнообразни храни и напитки. Разполага с рафтове, които могат да се регулират по височина, за да се осигури оптимална организация на продуктите. Отделението на фризера също така предоставя практични кошници за лесно съхранение на замразени храни.

Енергийна ефективност: HC-N269SF+ е класифициран като клас F за енергийна ефективност. Това означава, че електроуредът е икономичен в потребление на електроенергия, което помага за намаляване на месечните разходи за електроенергия.

Заключение: Heinner HC-N269SF+ предлага модерен дизайн, функционалности и ефективност, които го правят перфектния избор за съхранение на храни във вашия дом. Със своя капацитет, лесен контрол и енергийна ефективност, този хладилник с фризер ще ви помогне да поддържате вашите продукти свежи и здравословни дълго време. Независимо дали сте семейство или живеете самостоятелно, Heinner HC-N269SF+ ще отговори на вашите нужди и предложи оптимално решение за вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply