вторник, юни 18

Надеждност и елегантност с хладилника с фризер Bosch KGE39ALCA

Bosch KGE39ALCA е висококачествен хладилник с фризер, който съчетава надеждност и функционалност с елегантен дизайн. Този модел предлага обем от 337 литра, което го прави подходящ за семейства със средни нужди от съхранение на храни. Класифициран като клас C за енергийна ефективност, този хладилник предоставя удобство и икономия на енергия за вашата кухня.

Дизайн и външност: Bosch KGE39ALCA привлича вниманието със своя съвременен и стилен сребрист дизайн. С перфектното използване на материали и форми, този хладилник се интегрира безупречно във всяка модерна кухня. Ергономичните му размери и изчистеният дизайн го правят подходящ за различни интериорни решения.

Хладилник с фризер Bosch KGE39ALCA, 337 л, Клас C, Low Frost, VitaFresh, H 201 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Функционалности и управление: Bosch KGE39ALCA разполага с интуитивен механичен контрол, който позволява лесно регулиране на температурите в отделенията на хладилника и фризера. Моделът е оборудван с технология Low Frost, която намалява образуването на лед във фризера и предлага лесно размразяване. VitaFresh зоната съхранява плодове и зеленчуци свежи до два пъти по-дълго, като гарантира оптимални условия за тяхната консумация.

Пространство и организация: С обем от 337 литра, Bosch предлага достатъчно пространство за съхранение на различни храни и напитки. С внимание към детайлите, този хладилник разполага с рафтове, които могат да се регулират по височина, както и със специални отделения за яйца и бутилки, които улесняват организацията на продуктите.

Енергийна ефективност: Bosch KGE39ALCA е класифициран като клас C за енергийна ефективност. Въпреки че не принадлежи към най-енергийно ефективните класове, този хладилник все пак предлага приемливи разходи на енергия и е в съответствие с европейските стандарти за енергийна ефективност.

Заключение: Bosch KGE39ALCA е качествен и надежден избор за вашата кухня. Този хладилник с фризер предлага модерни функционалности и удобство за съхранение на храните ви. Съчетанието от стил, функционалност и икономичност прави този модел перфектния избор за семейства със средни нужди. Независимо дали приготвяте за семейството или празнувате с приятели, Bosch KGE39ALCA ще отговори на вашите очаквания и ще ви предложи оптимални условия за съхранение на вашите храни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply