четвъртък, юли 25

Пералнята Electrolux EW9F161B: Перфекцията в грижата за вашите дрехи

Когато става въпрос за перфектното изпиране на вашите дрехи, пералнята Electrolux EW9F161B е безспорният лидер. Със своите иновативни функции и ефективност, този модел осигурява нежна грижа за всяка тъкан и перфектни резултати при всяко пране.

Мощност и капацитет: Electrolux EW9F161B разполага с капацитет на пране от 10 кг, което ви позволява да перете големи количества дрехи наведнъж, спестявайки време и енергия. Със своя инверторен мотор и висока скорост на центрофугиране от 1600 оборота в минута, тази пералня осигурява ефективно пране и бързо изсушаване на дрехите.

Технологии за перфектни резултати: Electrolux EW9F161B разполага със съвременни технологии, които гарантират перфектното изпиране на вашите дрехи. Технологията Oko Mix смесва вода и препарат преди да ги добави в барабана, осигурявайки равномерно разпределение и максимална ефективност на прането. Това гарантира по-добро разтваряне на препарата и нежно изпиране на всяка тъкан. AquaControl технологията предпазва от изтичане на вода и осигурява безопасност по време на пране.

Пералня Electrolux EW9F161B, 10 кг, 1600 об/мин, Клас A+++, Инверторен мотор, Технология Oko Mix, AquaControl, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоспестяваща ефективност: С класификация A+++, Electrolux EW9F161B е изключително енергоспестяваща пералня. Тя не само намалява разходите ви за електроенергия, но и намалява въздействието върху околната среда. Така можете да се насладите на безупречно чисти дрехи, като същевременно внесете своя принос за опазването на планетата.

Интуитивно управление и лесна поддръжка: С пералнята Electrolux EW9F161B имате пълен контрол върху прането си. Снабдена е с интуитивен LED дисплей и удобни бутони, които ви позволяват лесно да изберете желаната програма и настройки. Контейнерът за прах е лесен за достъп и почистване, а технологията SensiCare осигурява персонализирано пране в зависимост от количеството дрехи, за постигане на оптимални резултати.

Заключение: Electrolux EW9F161B е пералня, която предлага безупречно изпиране, ефективност и лесна поддръжка. Със своите иновативни функции и висококачествени материали, тя гарантира перфектно чисти и свежи дрехи с всяко пране. Освен това, със своя енергоспестяващ дизайн, тя ви помага да намалите разходите си и да допринесете за опазването на околната среда. Electrolux EW9F161B е пералнята, която ще ви осигури удобство, надеждност и ненадмината грижа за вашите дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply