вторник, юни 18

Елегантна и функционална – Electrolux EW7W368SI, пералня със сушилня за вграждане

Когато става въпрос за комбиниране на пералня и сушилня за вграждане, Electrolux EW7W368SI е вашият надежден партньор. Със своите разнообразни функции и стилна визия, тази пералня със сушилня предлага не само перфектно пране и сушене на вашите дрехи, но и елемент на елегантност и практичност във вашата кухня или пералня.

Ефективно пране и сушене: Electrolux EW7W368SI разполага с капацитет за пране от 7 кг и капацитет за сушене от 4 кг, което ви позволява да изперете и изсушите големи количества дрехи наведнъж. Със скорост на центрофугиране от 1400 оборота в минута, пералнята осигурява ефективно и бързо изсушаване на вашите дрехи, без да компрометира качеството на прането.

Иновативни функции за перфектни резултати: Electrolux EW7W368SI е оборудвана с технологията PerfectCare700, която адаптира температурата и времето на пране според вида на тъканите. Това осигурява оптимално почистване и грижа за всяка дреха, като предпазва тъканите от износване и запазва техния оригинален вид. Със своя LCD екран и интуитивни бутони за управление, тази пералня със сушилня предлага лесна навигация и избор на желаната програма.

Пералня със сушилня за вграждане Electrolux EW7W368SI, PerfectCare700, 1400 об/мин, Пране 7 кг, Сушене 4 кг, LCD екран, Клас D, Бяла

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоспестяващ и екологичен дизайн: Electrolux EW7W368SI е с класификация D за енергийна ефективност, като осигурява намалени разходи за електроенергия. Въпреки това, със своя иновативен дизайн и функции, тя гарантира оптимални резултати при всяко пране и сушене, като запазва качеството на дрехите ви. Също така, Electrolux EW7W368SI е разработена с оглед на опазването на околната среда, като намалява водната консумация и използва по-ефективно ресурсите.

Удобство и практичност: С интелигентната функция за измерване на влажността на дрехите, Electrolux EW7W368SI определя точното време за сушене, за да се осигури, че дрехите ви са изцяло сухи и готови за носене. Това ви пести време и енергия, като гарантира, че няма да изсушите дрехи повече от необходимото.

Заключение: Electrolux EW7W368SI е пералня със сушилня за вграждане, която предлага перфектно пране и сушене на вашите дрехи с минимални усилия от ваша страна. Със своите иновативни функции, енергоспестяващ дизайн и елегантен външен вид, тази пералня със сушилня предлага пълно удовлетворение и удобство за всеки домакин.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply