сряда, април 24

Daewoo RN-307RDQB – Стилен и функционален хладилник с фризер за вашата кухня

Daewoo RN-307RDQB е съвременен хладилник с фризер, който съчетава елегантен дизайн и функционалност, за да отговори на вашите нужди за съхранение на хранителни продукти. С този модел ще добавите стил и удобство във вашата кухня.

С обем от 305 литра, този хладилник предоставя достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Разполага с удобни полици, които ви позволяват да организирате и сортирате продуктите по желание.

Хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQB, 305 л, Клас E, No Frost, Диспенсър за вода, Дисплей Touch-Control, H 187 см, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологията No Frost в хладилника Daewoo RN-307RDQB предотвратява образуването на лед вътре в уреда и осигурява постоянна циркулация на въздуха. Това значително намалява необходимостта от ръчно размразяване и поддържа по-стабилна температура вътре в хладилника.

Вграденият диспенсър за вода на хладилника Daewoo RN-307RDQB ви осигурява лесен и бърз достъп до свежа и охладена вода по всяко време. Това е удобна и практична функция, която ви позволява да се насладите на свежестта на водата директно от хладилника.

Дисплеят с Touch-Control на хладилника ви дава възможността да контролирате и настройвате температурата и другите функции с лекота. Само с няколко докосвания може да промените настройките според вашите предпочитания и изисквания.

Хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQB, 305 л, Клас E, No Frost, Диспенсър за вода, Дисплей Touch-Control, H 187 см, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Daewoo RN-307RDQB е с височина 187 см, което е идеално за стандартни кухненски пространства. Този черен хладилник добавя модерен и стилен акцент към вашия интериор и се вписва перфектно в различни дизайнерски стилове.

В заключение, Daewoo RN-307RDQB е привлекателен и функционален хладилник с фризер, който ще допълни вашата кухня със своя стил и удобство. С впечатляващия си дизайн, технологични функции и достатъчно пространство за съхранение, този модел е отличен избор за всеки, който търси перфектното съчетание между естетика и практичност в хладилника си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply