събота, април 13

Heinner HC-V268SF+ – Стилен и практичен хладилник с фризер за вашето домакинство

Heinner HC-V268SF+ е изключително практичен и стилен хладилник с фризер, който предлага оптимални условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Съчетавайки функционалност и естетика, този модел е идеален за всеки домакин, който цени надеждността и ефективността.

С впечатляващ обем от 268 литра, Heinner HC-V268SF+ предоставя достатъчно пространство за съхранение на различни видове хранителни продукти. Фризерът се намира в долната част на уреда, което позволява лесен и удобен достъп до замразените продукти.

Хладилник с фризер Heinner HC-V268SF+, 268 л, Клас F, LED осветление, Механично управление, Регулируем термостат, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Този модел е класифициран в клас F за енергийна ефективност, което означава, че е изпълнен с енергоспестяващи технологии, които помагат за намаляване на разходите за електроенергия. Така можете да се наслаждавате на оптимални условия за съхранение на хранителните продукти, като в същото време спестявате енергия и намалявате влиянието върху околната среда.

Heinner HC-V268SF+ е оборудван с LED осветление, което осигурява ярка и равномерна светлина вътре в уреда. Това не само ви помага да намерите нужните продукти лесно и бързо, но също така създава и модерно и приятно атмосферно осветление във вашата кухня.

Механичното управление на хладилника Heinner HC-V268SF+ ви позволява да регулирате температурата по ваше предпочитание. С помощта на лесно достъпния регулируем термостат, можете да настроите оптималните условия за съхранение на храната си и да гарантирате дълготрайна свежест и качество на продуктите.

Хладилник с фризер Heinner HC-V268SF+, 268 л, Клас F, LED осветление, Механично управление, Регулируем термостат, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайнът на Heinner HC-V268SF+ е семпъл и стилен. Със своята сребриста цветова гама, този хладилник ще придаде изтънченост и елегантност на всяка кухня. Компактните размери и добре разпределеното вътрешно пространство го правят подходящ избор дори и за по-ограничени пространства.

Освен това, Heinner HC-V268SF+ е оборудван със звуков сигнал за отворена врата, който предупреждава ако вратата на хладилника е оставена отворена за продължителен период от време. Това е полезна функция, която помага да се избегне загубата на студен въздух и запазването на енергията.

Със своите функционалности и стилен дизайн, Heinner HC-V268SF+ е идеалният избор за всеки, който търси надеждност, ефективност и естетика в хладилника си. Независимо дали сте семейство, самостоятелно живеещ или просто обичате да приготвяте вкусни ястия, този модел ще отговори на вашите нужди и предложи удобство и комфорт във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply