понеделник, юни 24

Хладилник с 2 врати Beko RDNE650E40ZXBRN – Простор, иновации и стил във вашия дом

Хладилникът с 2 врати Beko RDNE650E40ZXBRN е съвременен и функционален модел, който предлага голям капацитет и множество иновативни функции. С изчистения си дизайн в тъмен инокс и височина от 187 см, този хладилник добавя стил и елегантност към всяка кухня.

Простор и организация: С капацитет от 630 литра, RDNE650E40ZXBRN ви предлага обилно пространство за съхранение на хранителни продукти. С двата врати и разнообразните рафтове можете да организирате храната си по удобен начин, осигурявайки лесен достъп и преглед на съдържанието.

Хладилник с 2 врати Beko RDNE650E40ZXBRN, 630 л, NeoFrost Dual Cooling, Multi mode, Touch control, Компресор ProSmart Inverter, HarvestFresh, AeroFlow, Клас E, H 187 см, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за оптимална производителност: Този модел е оборудван с иновативни функции, които гарантират оптимална производителност и запазване на свежестта на храната. NeoFrost Dual Cooling системата предотвратява разпространението на миризми и задържа влагата в оптимални нива. Multi mode ви позволява да променяте режимите на работа според вашите нужди, а AeroFlow осигурява равномерно разпределение на студен въздух в целия хладилник.

Енергоспестяващ компресор и клас Е: RDNE650E40ZXBRN разполага с компресор ProSmart Inverter, който осигурява по-ефективна работа и по-ниски разходи за електроенергия. Това е важна характеристика, която помага за опазване на околната среда и намаляване на разходите по електричество. Класификацията Е отразява високата енергийна ефективност на този модел.

HarvestFresh технология: RDNE650E40ZXBRN разполага със специална HarvestFresh технология, която запазва свежестта на плодовете и зеленчуците в продължение на по-дълъг период. Това се постига благодарение на специалните LED светлини, които създават оптимални условия за съхранение на прясните продукти.

Удобство и контрол: Със своят сензорен контролен панел, този хладилник предоставя лесен и интуитивен достъп до всички функции и настройки. Можете да регулирате температурата, да активирате специални режими и да контролирате работата на хладилника с лекота.

Заключение: Хладилникът с 2 врати Beko RDNE650E40ZXBRN е перфектният избор за семейства, които търсят голям капацитет, интелигентни функции и стилен дизайн. Съчетавайки простора с енергийната ефективност и иновациите в съхраняването на храната, този модел ще ви помогне да съхранявате хранителните продукти свежи и дълготрайни. Открийте комфорта и функционалността на Beko RDNE650E40ZXBRN и се насладете на перфектно съхранение на вашата храна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply