сряда, май 29

Beko B5RCNA406LXBRW – Стилен и функционален хладилник с фризер за дълготрайно съхранение на храната

Хладилникът с фризер Beko B5RCNA406LXBRW е перфектното съчетание от стил, функционалност и ефективност. С неговите висококачествени материали, просторен дизайн и иновативни функции, той предлага удобство и дълготрайно съхранение на вашата храна. Независимо дали сте семейство, което има нужда от голям капацитет или желаете да оптимизирате организацията на хранителните продукти, B5RCNA406LXBRW ще задоволи вашите нужди.

Хладилник с фризер Beko B5RCNA406LXBRW, 355 л, No Frost, HarvestFresh, EverFresh+, AeroFlow, H 203 см, Клас C, Dark Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Просторен и организиран: С капацитет от 355 литра, този модел предлага достатъчно място за съхранение на хранителните продукти за цялото семейство. С двата врати на хладилника и разнообразните рафтове и отделения, можете да организирате храната си по удобен начин, осигурявайки лесен достъп и преглед на съдържанието.

Иновативни функции за оптимална свежест: B5RCNA406LXBRW разполага с функции като No Frost, HarvestFresh и EverFresh+, които гарантират, че вашата храна ще запази свежестта си за по-дълго време. Технологията No Frost предотвратява образуването на лед във фризера, което означава, че няма нужда от ръчно размразяване. HarvestFresh осигурява оптимални условия за съхранение на плодовете и зеленчуците, запазвайки техните хранителни вещества и свежест. EverFresh+ поддържа подходящата температура и влажност в отделението за плодове и зеленчуци, като ги предпазва от изсушаване и запазва тяхната свежест за по-дълго.

Ефективно охлаждане и разпределение на студен въздух: AeroFlow технологията в B5RCNA406LXBRW осигурява равномерно охлаждане на всички части на хладилника, предотвратявайки неравномерно разпределение на температурата. Това гарантира оптимална свежест и дълготрайност на храната, като се предотвратява разпространението на миризми и запазва вкуса и текстурата на продуктите.

Енергийна ефективност и ниски разходи: B5RCNA406LXBRW е класифициран с Енергиен клас C, който гарантира ефективна работа при ниски разходи за електроенергия. Това е важна характеристика, която помага за опазване на околната среда и намаляване на разходите във вашия дом.

Стилен и издръжлив дизайн: Тъмният иноксов финиш на B5RCNA406LXBRW добавя елегантност и стил към всяка кухня. Този модел е създаден с висококачествени материали, които осигуряват здравина и издръжливост на устройството. Стилният и модерен дизайн се вписва перфектно във всяко интериорно решение.

Заключение: Beko B5RCNA406LXBRW е перфектният избор за всеки, който търси хладилник с фризер с високо качество, функционалност и стил. С иновативните функции и просторния капацитет, този модел гарантира оптимално съхранение на вашата храна, запазвайки свежестта и качеството й. Неговият стилен дизайн и енергийна ефективност го правят идеален избор за съвременния дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply