сряда, април 24

Beko BCSA306E4ZSN – Интелигентен Дизайн и Оптимална Свежест във Вашия Вграден Хладилник

Beko BCSA306E4ZSN представлява хладилник за вграждане, оборудван с иновативни технологии и дизайн, които отговарят на изискванията на модерната кухня. С 298 литра обем, HarvestFresh, Everfresh+, и ProSmart Inverter компресор, този модел е не просто съхранително пространство, но и център за оптимална продуктова грижа.

КУПИ

Хладилник за вграждане Beko BCSA306E4ZSN, 298 л, HarvestFresh, Everfresh+, Рафт за бутилки, Компресор ProSmart Inverter, Сензорен дисплей, Клас Е, H 194 см, Бял

Дизайн и Вграждане: Със своя бял цвят и компактни размери (В 194 см), BCSA306E4ZSN се вписва перфектно във всяка вградена кухня. Елегантният дизайн и чистите линии придават на уреда стилен и безупречен външен вид.

Простор и Организация: С общ обем от 298 литра, хладилникът предоставя достатъчно място за съхранение на всички видове хранителни продукти. Рафтовете са регулируеми, а допълнителните отделения и функции предоставят удобство и оптимална организация.

HarvestFresh и Everfresh+: HarvestFresh технологията е създадена за поддържане на витамините във вашите плодове и зеленчуци, като имитира цикъла на слънцето. Everfresh+ зона осигурява оптимални условия за дълготрайно съхранение на пресни продукти.

ProSmart Inverter Компресор: Снабден с ProSmart Inverter компресор, този хладилник работи по-ефективно и тихо. Поддържайки стабилна температура, уредът предлага оптимални условия за съхранение на храните.

Сензорен Дисплей: Със своя сензорен дисплей, BCSA306E4ZSN предоставя лесен достъп и контрол над настройките на температурата, осветлението и други функции.

LED Осветление и Видимост: LED осветлението не само осигурява ярка и енергоспестяваща видимост, но и добавя модерен и стилен акцент във вътрешността на хладилника.

Енергийна Ефективност и Клас Е: С клас на енергийна ефективност Е, този хладилник предлага баланс между производителност и енергоспестяване, подходящ за тези, които ценят икономичността.

Тиха Работа и Проактивна Сигурност: Тихата работа на уреда е гаранция за комфорт, а проактивните функции като алармата за отворена врата предпазват от нежелани сценарии.

Заключение: Beko BCSA306E4ZSN представлява не просто вграден хладилник, а интелигентен и стилен съюз на технология и дизайн. Свежестта и оптималните условия за съхранение на храните се съчетават в един уред, предоставяйки ви не само съхранително пространство, а и изживяване във вашия кулинарен свят.

КУПИ

Leave A Reply